About us

YogFitStudio is een studio voor yoga, pilates en fitlessen Het is een kleine maar gezellige studio, die jou het gevoel geeft thuis te komen. We zijn een kleine familie van allemaal warme mensen die op zoek zijn naar gezondheid en gezelschap Zie ook de website voor meer info www.yogfitstudio.be

Amenities

VENUE_AMENITY_SANITARY

Showers

VENUE_AMENITY_GASTRONOMY

Food

VENUE_AMENITY_SHOP

Shop

VENUE_AMENITY_WELLNESS

Wellness

VENUE_AMENITY_LOCKERROOM

Changing rooms

VENUE_AMENITY_PARKING

Parking lot

VENUE_AMENITY_CARDPAYMENT

Card Payment

Location

Baronstraat 118, 8870 Izegem

Reviews

rating

4.7

8 reviews

Room Quality

unfulfilled rating scoreunfulfilled rating scoreunfulfilled rating scoreunfulfilled rating scoreunfulfilled rating score

4.5

Friendliness & Service

unfulfilled rating score

4.9

Cleanliness

unfulfilled rating scoreunfulfilled rating score

4.8

Atmosphere

unfulfilled rating scoreunfulfilled rating score

4.8

Price Performance

unfulfilled rating scoreunfulfilled rating scoreunfulfilled rating scoreunfulfilled rating score

4.6

User headshot

Inge

6 months ago

Goed!


User headshot

Rudi

6 months ago

gezonde ontspanning onder professionele begeleiding


User headshot

Joice

2 years ago

Heel tof


User headshot

Peggy

3 years ago

Toffe lesgeefster, gezellige ruimte en veel parkeerplaats


Further helpful information

About the Team

Leen Ide, oprichter van de YogFitStudio januari 2020. Reisde 2 keer de wereld rond om te verdiepen in Yoga en heeft 20 jaar ervaring in het geven van fitlessen. Energiek en mensen motiveren om te sporten maar ook op tijd rust te nemen en te ontspannen, vandaar de combinatie van de 2. Joke Goossens, gespecialiseerd in strong by zumba, maar ze geeft bij ons GOGOjump en piloxing bootybuilder Gedrevenheid en passie voor sport en vooral fysieke uitdaging en kracht. Een kenner in haar vakgebied. Ook voeding is haar passie.

Frequently Asked Questions

Traditionele lessen zijn er niet terug te vinden. Ze blijven mee-evolueren met de vernieuwingen in de sport en volgen niet alleen het Indisch yogamodel, maar evengoed het Amerikaans yogamodel. De lessen zijn aangepast aan de westerse mens en zijn constitutie, maar ook de levenswijze en voeding.
Draag altijd losse kledij, neem voldoende water mee (kan ook verkregen worden) en boek je les online of stuur hen een mail, op die manier kunnen zij jou de bereikbaarheid goed uitleggen en jou verwachten.
Alle materiaal kan gebruikt worden, al ben je er vrij van om eventueel een eigen yogamatje te voorzien, er zijn kleedkamers voorzien maar geen douches.
Alle geboekte lessen dienen minstens 1 uur op voorhand geannuleerd te worden wanneer je niet aanwezig kunt zijn, anders wordt de les in rekening gebracht.
A strong mind in a strong body, zorg voor je lichaam en je geest zal volgen. Met respect omgaan met elkaar en met onze medemensen. Bij YogfitStudio vragen zij je om altijd in stilte de zaal te betreden en te verlaten.

Did you know your company can help support your sports routine? Learn more here