YogFitStudio is gelegen te Emelgem (parking Spar), op 1ste verdiep boven Cerdi Zij bieden yogalessen (vinyasa, yin en nirvana) aan en fitlessen (mini trampoline (ubound), strong en Zumba), alsook POP Pilates Ze hebben een gezellige studio van 85 vierkante meter, waar alle nodige materialen worden voorzien. Ook kan er na de les een gezond drankje genuttigd worden. Zie ook de website voor meer info www.yogfitstudio.be

show more

Contact

Reviews

4.7
25 ratings, 5 reviews
 • Room quality
  4.4
 • Friendliness & service
  4.8
 • Cleanliness
  4.8
 • Price performance
  4.6
 • Atmosphere
  4.8

Give your opinion!

Publish review
5 months ago

Toffe lesgeefster, gezellige ruimte en veel parkeerplaats

5 months ago

Super!

5 months ago

super om je energie kwijt te raken of om je op te laden. na een uurtje jumpen doodmoe maar content van men inspanning super energieke lesgeefster. super goed bezig Leen blijven gaan

About the Team

Leen Ide, oprichter van de YogFitStudio januari 2020. Reisde 2 keer de wereld rond om te verdiepen in Yoga en heeft 20 jaar ervaring in het geven van fitlessen. Energiek en mensen motiveren om te sporten maar ook op tijd rust te nemen en te ontspannen, vandaar de combinatie van de 2.

Maddy Health Kelly (Engeland) Vinyasa lerares en straalt rust uit. Heel betrokken bij mensen en levensgenieter

Hajnalka Keszthelyi (Hongarije) gedreven Zumba lerares en super motiverend door haar vriendelijke uitstraling, enthousiaste en positieve persoonlijkheid

Joke Goossens, gespecialiseerd in Strong (by Zumba) Gedrevenheid en passie voor sport en vooral fysieke uitdaging en kracht. Een kenner in haar vakgebied. Ook voeding is haar passie.

show more

Questions and Answers

Why should I visit YogFitStudio?

Traditionele lessen zijn er niet terug te vinden. Ze blijven mee-evolueren met de vernieuwingen in de sport en volgen niet alleen het Indisch yogamodel, maar evengoed het Amerikaans yogamodel. De lessen zijn aangepast aan de westerse mens en zijn constitutie, maar ook de levenswijze en voeding.

What should I know of the first visit?

Draag altijd losse kledij, neem voldoende water mee (kan ook verkregen worden) en boek je les online of stuur hen een mail, op die manier kunnen zij jou de bereikbaarheid goed uitleggen en jou verwachten.

Do I need to bring any sport equipment or is it possible to borrow it at the facility?

Alle materiaal kan gebruikt worden, al ben je er vrij van om eventueel een eigen yogamatje te voorzien, er zijn kleedkamers voorzien maar geen douches.

What do I need to do if I have booked something but am not able to come?

Alle geboekte lessen dienen minstens 1 uur op voorhand geannuleerd te worden wanneer je niet aanwezig kunt zijn, anders wordt de les in rekening gebracht.

What else should I know of?

A strong mind in a strong body, zorg voor je lichaam en je geest zal volgen. Met respect omgaan met elkaar en met onze medemensen. Bij YogfitStudio vragen zij je om altijd in stilte de zaal te betreden en te verlaten.