Eversport GmbH

Adres:
Jakov-Lind-Strasse 13 / Deur 6 / Etage 5
1020 Wenen, Oostenrijk
Telefoon:+43 676 888720200
Email:[email protected]
CEO:Hanno Lippitsch, Philipp Braunsberger, Stefan Feirer
KVK:404544v
Bedrijfsregister:
Handelsgericht Wien, Marxergasse 1a,
Wenen, Oostenrijk
UID:ATU68292377

Google Analytics

Deze website maakt gebruik van Google Analytics, een web analytics service van Google Inc. ("Google"). Google Analytics gebruikt zogenaamde cookies, tekstbestanden die op je computer worden opgeslagen en die een analyse toestaan van jouw gebruik van onze website. De informatie die hierdoor wordt ingewonnen over jouw gebruik van onze website (waaronder je IP adres) wordt vervolgens door Google verzonden naar en opgeslagen op servers in de Verenigde Staten.

Google zal deze informatie gebruiken om jouw gebruik van onze website te evalueren. Er worden rapporten aangemaakt over de website activiteit voor onze operators en over andere services die betrekking hebben tot website activiteit en internet gebruik. Google zal deze informatie doorspelen aan derde partijen als dit wettelijk verplicht is of als zij de data voor Google beheren. Google zal je IP adres nooit met andere Google data koppelen. Je kan het installeren van cookies voorkomen in je browser instellingen. Wees je er wel van bewust dat je dan mogelijk niet alle functionaliteiten van onze website kan gebruiken.

Door deze website te gebruiken ga je akkoord met het verzamelen van jouw informatie door Google zoals hierboven beschreven is.