About us

Vlakbij het Gentse centrum, op 2 nabije locaties, in 3 zalen, organiseren we wekelijks meer dan dertig pilates-, yoga- en danslessen. Een uitgebreid aanbod van Pilates, NIA, Hatha Yoga, Vinyasa Yoga, Yin Yoga, Asudra Yoga, Iyengar Yoga, Restorative yoga tot Ashtanga, gegeven door inspirerende, betrokken en gedreven lesgevers die jou letterlijk en figuurlijk zien zitten. Bij ons geen afleiding door trends, doctrines, mode of guru’s. Geen competitie maar wel voortschrijdend inzicht in wat jij kan en waar jij baat bij hebt. Jij kiest wanneer je komt, jouw conditie bepaalt de intensiteit van de les en jouw hoofd zegt welke vorm je laat ontspannen. Kiezen, inschrijven en betalen doe je makkelijk online. Bel ons zeker op als je nog vragen hebt.

Amenities

 • VENUE_AMENITY_SANITARY

  Showers

 • VENUE_AMENITY_GASTRONOMY

  Food

 • VENUE_AMENITY_SHOP

  Shop

 • VENUE_AMENITY_WELLNESS

  Wellness

 • VENUE_AMENITY_LOCKERROOM

  Changing rooms

 • VENUE_AMENITY_PARKING

  Parking lot

 • VENUE_AMENITY_CARDPAYMENT

  Card Payment

Location

Noordstraat 30 , 9000 Gent

Reviews

rating

4.9

42 reviews

Room Quality

unfulfilled rating scoreunfulfilled rating score

4.8

Friendliness & Service

5.0

Cleanliness

unfulfilled rating score

4.9

Atmosphere

unfulfilled rating scoreunfulfilled rating score

4.8

Price Performance

unfulfilled rating scoreunfulfilled rating score

4.8

User headshot

Eline

6 days ago

fijne plek en deugddoende lessen


User headshot

Celia

15 days ago

Great !


User headshot

Karen

a month ago

Al jaren mijn go-to plekje. Door het ruime aanbod kies je gemakkelijk de passende les.


User headshot

Astrid

2 months ago

AstridD


Further helpful information

Frequently Asked Questions

Eerst en vooral: volg je voor het eerst yoga of pilates, weet dan dat iedereen ooit zo is begonnen en dus ook wat zoekend binnenkwam. · Breng bij voorkeur je eigen matje mee. · Zorg dat je er tijdig bent (zeker ca. 10' voor aanvang). De lesgevers doen zelf het onthaal en sluiten stipt de toegangsdeur. · Elke locatie heeft een kleedruimte. In de Noordstraat is er een aparte plaats voor mannen en vrouwen rechts achteraan. In de Begijnhoflaan is er één gemeenschappelijke ruimte, achteraan, recht tegenover de ingang van de zaal. · Leg je spullen in de kleedruimtes. Dit zorgt voor rust en minder afleiding. · Vooraleer je in de Begijnhoflaan het tapijt betreedt, vragen we aan iedereen om de schoenen uit te doen. · Er zijn dekens, blokken, riemen, kussens om je te helpen tijdens de yogales. Ze bieden ondersteuning, helpen je verder te reiken en brengen comfort. Iedereen is anders, yoga is nooit competitie. Gebruik dus zeker deze 'props'. Ze maken de les enkel aangenamer.
· Er zijn dekens, blokken, riemen, kussens om je te helpen tijdens de yogales. Ze bieden ondersteuning, helpen je verder te reiken en brengen comfort. Iedereen is anders, yoga is nooit competitie. Gebruik dus zeker deze 'props'. Ze maken de les enkel aangenamer. · Zorg er wel voor dat je alles na gebruik reinigt en terugplaatst waar je het vond. Leg alles ook netjes neer: matten zonder plooien, dekens schoon opgevouwen. Ook als andere het eens vergeten, is het heel erg fijn dat jij wel zorgzaam met ons materiaal omgaat. Dat waarderen we enorm.
· Dat ene moment waarop je alles vergeet en enkel bezig bent met je lijf en geest los te maken van al de rest · Geen afleiding door trends, doctrines, mode, wierook of guru’s · Een gezonde bron waarmee je jezelf balans en soepelheid geeft · Inspirerende, betrokken en gedreven lesgevers die jou letterlijk en figuurlijk zien zitten · Geen competitie maar wel voortschrijdend inzicht in wat jij kan en waar jij baat bij hebt. · Variatie in lesgevers, in beweging en in intensiteit
Je kan jezelf tot maximaal vier uur voor aanvang zelf uitschrijven. Ga naar je boeking en verwijder je les.
Zijn er lessen in het Engels? Ja! Lisa, Manoj, Pankaj en Olga geven hun les in het Engels. Bij andere lesgevers kan je altijd aangeven als je anderstalig bent en af en toe iets niet verstaat. Are there classes in English? Yes, Lisa, Manoj, Pankaj and Olga teach in English. You can always tell the other teachers if you are a non-native speaker and sometimes don't understand something.

Did you know your company can help support your sports routine? Learn more here