Yoga on Call is een laagdrempelige yogastudio in hartje Gent, vlak aan de Zuid. Onder het motto #yogatothepeople bieden we een brede reeks lessen met voor elk wat wils. Jong en oud, vegetarisch of vleesetend, lenig of niet, iedereen is welkom! Geen dogma’s of strenge voorschriften, geen abonnementen waar je aan vastzit.

Je kan bij ons terecht voor alle vormen van yoga, zowel actieve yoga waarbij je werkt aan kracht, souplesse en uithouding, als zachtere vormen waarbij loslaten en ontspanning centraal staan. De lessen worden gebracht door een fantastisch team van 20 gediplomeerde yogadocenten met elk zijn of haar eigen stijl.

Je kunt lessen volgen in een van onze drie zalen (Hall / Room / Floor) aan de Zuid in Gent. Daarnaast bieden we een deel van onze lessen ook gelijktijdig aan via livestream. Het is alsof je erbij bent in de studio, maar dan vanuit het comfort van je eigen huis! Voor het boeken van deze lessen, zoek je Yoga on Call Online op in Eversports.

Meer info over zowel de lessen op locatie als online vind je op onze website: www.yoga-on-call.be!

show more

Contact

Ratings

4.8
160 ratings, 32 reviews
 • Room quality
  4.8
 • Friendliness & service
  5
 • Cleanliness
  4.8
 • Price performance
  4.7
 • Atmosphere
  4.9

Give your opinion!

Publish review
a month ago

Super!

2 months ago

Fantastisch om even tot rust te komen na een lange, stressvolle dag! Mooie zaal, vriendelijk personeel en kwaliteitsvolle lessen.

2 months ago

Jana H

About the Team

In 2006 startte Dolly Voeten met het geven van (Vinyasa) yogalessen in Gent. Yoga on Call begon letterlijk als yoga-op-afspraak, bij mensen thuis. Vandaar de naam en die is door de jaren heen blijven plakken. Twee jaar later kwam er een bescheiden studio aan de Kuiperskaai. Het lessenrooster breidde zich in rap tempo uit en al gauw werd het er te klein. In 2010 gingen de deuren open van de studio aan de Oudescheldestraat, achter het Zuid Shoppingcentrum, met twee volwaardige en goed uitgeruste yogazalen. In 2011 werden de krachten met Eva Kamala Rodenburg (Iyengar Yoga) verenigd. In 2016 openden ze de deuren van de tweede locatie op Dok Noord en startten ze daar met een Ashtanga Mysore programma in de vroege ochtenduren. In maart 2020 strooide Corona behoorlijk wat roet in het eten, maar ook met gesloten deuren, bleef het YOC-team niet bij de pakken neerzitten. Ze stampten in no-time een Online Yogastudio uit de grond. Yogi's kunnen sindsdien via YOC Online deelnemen aan livestream yogalessen én hebben een grote keuze aan opgenomen lessen in de videotheek. Einde 2020 werd de moeilijk beslissing gemaakt om YOC Noord te sluiten om hoofdlocatie YOC Zuid zoveel mogelijk kans tot overleven te bieden in de bizarre en onvoorspelbare Coronatijd. Er werd gelijktijdig een extra zaal gecreëerd op locatie Zuid, namelijk een mooie, gezellige ruimte op het gelijkvloers, die toepasselijk de 'Floor' wordt genoemd. Locatie Zuid beschikt nu over drie zalen: de Hall, de Room en de Floor.

Yoga on Call is gezegend met een team van een twintigtal internationaal geschoolde en gediplomeerde yogadocenten, velen van hen geven er al meer dan 10 jaar les.

show more

Questions and Answers

Why should I visit Yoga on Call Zuid?

Yoga on Call is een laagdrempelige yogastudio in hartje Gent. Ze beseffen maar al te goed dat het leven vandaag de dag nogal druk en hectisch kan zijn. Yoga kan hierbij helpen, maar niet als het een van de vele verplichtingen wordt in je agenda. Vandaar dat ze hun yogalessen op een zo eenvoudig mogelijke manier aanbieden. Je kiest je niveau en je pikt er een lesje uit. De ene week kom je op maandag, de andere week op donderdag. Met een groot aantal groepslessen per week is er altijd wel een moment dat past! Hopelijk ooit (na Corona) terug volledig toegankelijk zonder vooraf te reserveren! #yogatothepeople

What should I know of the first visit?

Je kan op eender welk moment tijdens het jaar instromen. Maak een keuze uit het lessenrooster, rekening houdend met je niveau. Beginners kunnen kiezen uit de groene 'Level 1' lessen, de blauwe 'Gentle Level' lessen en de oranje 'No Level' lessen. Heb je al wat meer ervaring? Dan kies je voor onze paarse 'All Levels' of gele 'Level 2' lessen.

Voor een duidelijk overzicht van onze yogastijlen en niveau's, surf je naar:
- http://www.yoga-on-call.be/yoga - http://www.yoga-on-call.be/lessenrooster#levels

Do I need to bring any sport equipment or is it possible to borrow it at the facility?

YOC is een professioneel uitgeruste yogastudio. Manduka yogamatten en al het andere yogamateriaal als blokken, riemen, bolsters is vrij te gebruiken. Je trekt best gemakkelijk zittende kleding aan of je kleedt je bij hen om. Je hebt geen sportschoenen nodig, je volgt de les op blote voeten. Indien er regels ivm Covid-19 van toepassing zijn, worden die op de website gepubliceerd (www.yoga-on-call.be).

What do I need to do if I have booked something but am not able to come?

Je kunt gratis annuleren tot 2 uur voor aanvang van de les. Dit doe je zelf door naar 'mijn boekingen' in je persoonlijke account te gaan. Ben je te laat met annuleren, dan ben je helaas je reserveringskost of lesprijs (in geval van een digitale beurtenkaart) kwijt. Wij kunnen niet reageren op berichten m.b.t. annulering.

What else should I know of?

Help ons met deze heropening (na Corona) en spring héél voorzichtig om met je reserveringen. Een no-show heeft directe impact op de verdiensten van onze docenten en deze zijn al gehalveerd! Gratis annuleren kan tot 2 uur vóór aanvang van de les. Lukt het je niet om tijdig te annuleren, doe het alsnog om je plaats vrij te geven aan iemand anders! Dankjewel!

Twee mogelijkheden op les te volgen op locatie:

 • FLEXKAART: dit is de kartonnen beurtenkaart zoals je deze kent van vroeger. Je reserveert je plaats online tegen een kleine kost (€ 1,- / € 0,75) of je komt gewoon naar YOC als je ziet dat er nog plaatsen zijn. Je laat je kaart afstempelen bij de docent voor deelname aan de les. We vragen je uitdrukkelijk om zorgvuldig om te springen met je reserveringen. Een Flexkaart kun je altijd ter plaatse in de studio kopen, contant of via app.
 • DIGIKAART: dit is een volledig digitale kaart. Je boekt je les op voorhand, je plaats is verzekerd en je beurt wordt automatisch 'afgeschreven'. Zonder voorafgaande boeking kun je met deze kaart geen les volgen. Wél kun je in de studio, via je smartphone, nog last minute een boeking doen. De docent ter plaatse kan dit NIET doen voor jou. De Digikaart koop je enkel hier online.