Dit is de boekingsmodule van Yoga on Call ONLINE. Voor onze lessen op locatie: zoek 'Yoga on Call' in Eversports.

Yoga on Call is een laagdrempelige yogastudio in hartje Gent. Onder het motto #yogatothepeople bieden we een brede reeks lessen met voor elk wat wils. Jong en oud, vegetarisch of vleesetend, lenig of niet, iedereen is welkom! Geen dogma’s of strenge voorschriften, geen abonnementen waar je aan vastzit.

Je kan bij ons terecht voor alle vormen van yoga, zowel actieve yoga waarbij je werkt aan kracht, souplesse en uithouding, als zachtere vormen waarbij loslaten en ontspanning centraal staan. De lessen worden gebracht door een fantastisch team van 20 gediplomeerde yogadocenten met elk zijn of haar eigen stijl.

YOGA ON CALL ONLINE

Een deel van onze lessen bieden we sinds Corona aan via Livestream. Dit blijven we doen! Je vindt ze hier terug bij 'groepslessen'. Het computer-icoontje toont aan dat het over een online livestreamles gaat via Zoom. Als je inlogt in de les, kom je 'terecht' in de Hall, onze grote yogazaal. De camera hangt achteraan in de zaal, het is bijna alsof je meedoet vanaf de laatste rij. Je ziet en hoort de docent duidelijk en meestal zie je ook een aantal mede yogi's in beeld. Zo weet je altijd wat je moet doen!

De livestreams worden opgenomen en in onze videotheek geplaatst. Lukt het je dus niet altijd om live mee te doen? Huur achteraf de video en doe de les wanneer het jou uitkomt!

Meer info over zowel de lessen op locatie als online vind je op onze website: www.yoga-on-call.be!

show more

Contact

Ratings

4.9
172 ratings, 35 reviews
 • Room quality
  4.8
 • Friendliness & service
  4.9
 • Cleanliness
  4.9
 • Price performance
  4.8
 • Atmosphere
  4.9

Give your opinion!

Publish review
a month ago

fantastisch

a month ago

Sophia b

4 months ago

Heb veel ervan genoten

About the Team

In 2006 startte Dolly Voeten met het geven van (Vinyasa) yogalessen in Gent. Yoga on Call begon letterlijk als yoga-op-afspraak, bij mensen thuis. Vandaar de naam en die is door de jaren heen blijven plakken. Twee jaar later kwam er een bescheiden studio aan de Kuiperskaai. Het lessenrooster breidde zich in rap tempo uit en al gauw werd het er te klein. In 2010 gingen de deuren open van de studio aan de Oudescheldestraat, achter het Zuid Shoppingcentrum, met twee volwaardige en goed uitgeruste yogazalen. In 2011 werden de krachten met Eva Kamala Rodenburg (Iyengar Yoga) verenigd. In 2016 openden ze de deuren van de tweede locatie op Dok Noord en startten ze daar met een Ashtanga Mysore programma in de vroege ochtenduren. In maart 2020 strooide Corona behoorlijk wat roet in het eten, maar ook met gesloten deuren, bleef het YOC-team niet bij de pakken neerzitten. Ze stampten in no-time een Online Yogastudio uit de grond. Yogi's kunnen sindsdien via YOC Online deelnemen aan livestream yogalessen én hebben een grote keuze aan opgenomen lessen in de videotheek. Einde 2020 werd de moeilijk beslissing gemaakt om YOC Noord te sluiten om hoofdlocatie YOC Zuid zoveel mogelijk kans tot overleven te bieden in de bizarre en onvoorspelbare Coronatijd. Er werd gelijktijdig een extra zaal gecreëerd op locatie Zuid, namelijk een mooie, gezellige ruimte op het gelijkvloers, die toepasselijk de 'Floor' wordt genoemd. Locatie Zuid beschikt nu over drie zalen: de Hall, de Room en de Floor.

Yoga on Call is gezegend met een team van een twintigtal internationaal geschoolde en gediplomeerde yogadocenten, velen van hen geven er al meer dan 10 jaar les.

show more

Questions and Answers

Why should I visit Yoga on Call Online?

Yoga on Call Online is de online yogastudio van de bekendste en grootste yogastudio van Gent. Je kunt er terecht voor alle vormen van yoga, zowel actieve yoga waarbij je werkt aan kracht, souplesse en uithouding, als zachtere vormen waarbij loslaten en ontspanning centraal staan. De lessen worden gebracht door een fantastisch team van 20 gediplomeerde en vooral ervaren yogadocenten met elk zijn of haar eigen stijl.

What should I know of the first visit?

Je kan op eender welk moment tijdens het jaar instromen in onze livestreamlessen. Maak een keuze uit het lessenrooster, rekening houdend met je niveau. Beginners kunnen kiezen uit de groene 'Level 1' lessen, de blauwe 'Gentle Level' lessen en de oranje 'No Level' lessen. Heb je al wat meer ervaring? Dan kies je voor onze paarse 'All Levels' of gele 'Level 2' lessen.

Voor een duidelijk overzicht van onze yogastijlen en niveau's, surf je naar:
- http://www.yoga-on-call.be/yoga - http://www.yoga-on-call.be/lessenrooster#levels

Do I need to bring any sport equipment or is it possible to borrow it at the facility?

Zorg ervoor dat als je thuis yoga beoefent, je tenminste over een goede yogamat beschikt (dus geen campingmat)! Verder is het handig om twee yogablokken, een yogariem en één of meerdere dekentjes / kussens in de buurt te hebben. Bij de beschrijving van de les lees je telkens wat je nodig hebt.

Voor professioneel materiaal kun je terecht bij https://www.nomadyoga.be. Dit is een Belgische webshop die we graag ondersteunen. Met de code: YOGA5CALL krijg je 5% korting.

What do I need to do if I have booked something but am not able to come?

Je kunt je tot 1 uur voor aanvang van de livestream gratis annuleren. De les komt terug als tegoed in je account. Je kun dit aanwenden voor een andere les. Ben je te laat met annuleren, dan ben je de beurt helaas kwijt. Voor workshops hanteren we andere annuleringsvoorwaarden. Deze staan telkens vermeld bij de informatie over de workshop.

What else should I know of?

Zorg dat je minimaal 15 minuten voor aanvang van de livestream inschrijft. Zo ziet de docent ter plaatse dat je mee wil doen en zal hij alles in gereedheid brengen (camera, microfoon, etc.). Indien er geen inschrijvingen zijn (of pas op de laatste minuut) zal de docent kiezen voor het gemak van lesgeven zonder headset. 15 minuten op voorhand inschrijven betekent niet dat je al klaar moet zitten, je kunt gerust op het startuur van de les of zelfs een paar minuten later inloggen!

Lukt het je niet altijd om live mee te doen met onze livestreamlessen? Huur de opname achteraf in onze videotheek en doe de les wanneer het jou uitkomt!