Prices from

€15.00Did you know your company can help support your sports routine? Learn more here

About us

The Kay is een boutique studio waar sport, beleving en happy vibes samenvloeien. Grote schuiframen, veel licht, planken vloeren en een heerlijke lounge waar je kan genieten van een koffie voor of na de les. Gelegen in hartje Schilde, met veel parkeermogelijkheden in de straat.

Amenities

VENUE_AMENITY_SANITARY

Showers

VENUE_AMENITY_GASTRONOMY

Food

VENUE_AMENITY_SHOP

Shop

VENUE_AMENITY_WELLNESS

Wellness

VENUE_AMENITY_LOCKERROOM

Changing rooms

VENUE_AMENITY_PARKING

Parking lot

VENUE_AMENITY_CARDPAYMENT

Card Payment

Location

Turnhoutsebaan 328, 2970 Schilde

Reviews

rating

4.9

17 reviews

Room Quality

unfulfilled rating score

4.9

Friendliness & Service

unfulfilled rating score

4.9

Cleanliness

5.0

Atmosphere

unfulfilled rating score

4.9

Price Performance

unfulfilled rating scoreunfulfilled rating score

4.8

User headshot

Annik

20 days ago

Eindelijk mijn sport gevonden ! Mijn lichaam voelt sterker en in balans zonder blessures ! The Kay is een mooie, gezellige studio waar ook alle details kloppen. De lesgevers zijn alledrie professionals met heel veel kennis en zoeken met je mee naar alternatieven als iets niet meteen lukt. Top !


User headshot

Veronique

23 days ago

Dankjewel voor de aangename eerste les!Ik kom zeker terug.


User headshot

Kathleen

a month ago

??????


User headshot

Gjennifere

a month ago

Een zeer aangename pilates studio. Een enorme aanrader voor iedereen! De lesgevers zijn zeer vriendelijk en helpen je op basis van je competenties. Gezellige sfeer en perfecte hoeveelheid van aantal mensen per groepsles. Zeker de moeite!


Further helpful information

About the Team

Kathy begon op aanraden van haar rugspecialist met pilates en essentrics, nadat ze een dubbele rughernia opliep door het hardlopen. Eens ze extra ging focussen op EssentricsÔ en Classical Pilates, ontdekte dat haar rugpijn drastisch verminderde, ze een stuk leniger werd, mooie lange spieren ontwikkelde én beter rechtop ging lopen. Bovendien voelde ze zich ook mentaal veel beter. Dit alles inspireerde haar om haar passie te volgen: een eigen boutique studio beginnen om andere mensen te helpen zich sterker en zelfverzekerder te laten voelen, en op een mindful manier aan sport te doen. Kathy genoot haar Essentrics opleidingen bij EssentricsÔ Europe in Nederland. Haar opleidingen pilates volgde ze bij Peak PilatesÒ, één van de meest toonaangevende instituten wereldwijd waar het klassieke Pilates-systeem wordt onderwezen. Voor ze The KAY opstartte gaf ze les in The Brick in Antwerpen.


Did you know your company can help support your sports routine? Learn more here