The Kay is een boutique studio waar sport, beleving en happy vibes samenvloeien.

Grote schuiframen, veel licht, planken vloeren en een heerlijke lounge waar je kan genieten van een koffie voor of na de les.

Gelegen in hartje Schilde, met veel parkeermogelijkheden in de straat.

show more

Contact

Ratings

4.8
40 ratings, 8 reviews
 • Room quality
  4.8
 • Friendliness & service
  4.9
 • Cleanliness
  5
 • Price performance
  4.6
 • Atmosphere
  4.9

Give your opinion!

Publish review
7 days ago

Isis

9 days ago

Christine clymans

15 days ago

Fantastische boutique studio met fantastische lesgeefster!

About the Team

Kathy begon op aanraden van haar rugspecialist met pilates en essentrics, nadat ze een dubbele rughernia opliep door het hardlopen.

 Eens ze extra ging focussen op EssentricsÔ  en Classical Pilates, ontdekte dat haar rugpijn drastisch verminderde, ze een stuk leniger werd, mooie lange spieren ontwikkelde én beter rechtop ging lopen. Bovendien voelde ze zich ook mentaal veel beter.

 Dit alles inspireerde haar om haar passie te volgen: een eigen boutique studio beginnen om andere mensen te helpen zich sterker en zelfverzekerder te laten voelen, en op een mindful manier aan sport te doen.

 Kathy genoot haar Essentrics opleidingen bij EssentricsÔ Europe in Nederland. Haar opleidingen pilates volgde ze bij Peak PilatesÒ, één van de meest toonaangevende instituten wereldwijd waar het klassieke Pilates-systeem wordt onderwezen. Voor ze The KAY opstartte gaf ze les in The Brick in Antwerpen.

 

show more