You’re searching for a provider for Yoga in 2990 Wuustwezel? Then you are perfectly placed with Margo. You can reach the Margo team either by telephone on +32496717281 or by e-mail on [email protected] 

Contact

Ratings

5
30 ratings, 6 reviews
 • Room quality
  5
 • Friendliness & service
  5
 • Cleanliness
  5
 • Price performance
  5
 • Atmosphere
  5

Give your opinion!

Publish review
a year ago

Ideaal tijdens lockdown en ook daarna

2 years ago

Margo is een superlieve dame die begaan is met jouw gezondheid

2 years ago

Heerlijk ontspannend

About the Team

Margo Rossen ontdekte Yoga in een mindere periode van haar leven. Yoga heeft haar lichaam weer laten voelen, laten verkennen en geeft haar zowel lichamelijk als mentaal zoveel meerwaarde; dat ze nu, vandaag, veel meer bewegingsvrijheid ervaart en terug kan genieten van bewegen…ze is zich dan ook gaan verdiepen in opleidingen om dat gevoel dat zij ervaart door te kunnen geven. Sinds 2019 geeft zij dan ook met veel liefde en passie haar les Restorative Yoga and Breathing gecombineerd met Basic Yin Yoga. Als ze voor haar class staat bloeit ze iedere keer open.

show more

Questions and Answers

Why should I visit Margo?

Met veel aandacht en zorg gaan de lessen door in een kleine kring. Er wordt veel aandacht gegeven aan de ademhaling en de zachte yogavormen zodat je lichaam zich helemaal terug kan resetten. Restore and Recharge/ herstellen en terug opladen. Deze Yoga doet precies dat; het is een herstellende Yoga; een oase van rust in onze actieve levensstijl. Deze Yoga werkt voornamelijk op het zenuwstelsel waarbij er rust en ontspanning ontstaat.

What should I know of the first visit?

Weet je niet goed of Yoga wel iets voor jouw is?
Kom dan gewoon eens een proefles volgen.

Do I need to bring any sport equipment or is it possible to borrow it at the facility?

Je hoeft niets mee te brengen. Yogamatten, bolsters, blokken en dekens zijn aanwezig. Het is wel fijn om je eigen handdoek mee te brengen om over je mat te leggen

What do I need to do if I have booked something but am not able to come?

Als je gereserveerd hebt, maar toch verhinderd bent. Dan geldt er een annuleringstermijn van 24u voor de les.

What else should I know of?

Laat het gewoon een keer op je af komen en ervaar zelf wat het met jouw lichaam kan doen. Er komt meer energie vrij, je ervaart rust en evenwicht in je lichaam. Ook lichamelijke klachten van bv. nek, rug worden als minder heftig ervaren.