DUNYA Pole Dance School

DUNYA Pole Dance School

Add to Favorites

Unfavorited heart

Share

share venue profile

About us

De enige paaldansschool in de ruime omgeving van Lier! Join the Pole Family! Hier kan je terecht voor lessen paaldans waar je spins & tricks leert, alsook voor lessen Exotic Heels, waar je een choreo aan de paal leert, zonder acro. Tot snel!

Amenities

VENUE_AMENITY_SANITARY

Showers

VENUE_AMENITY_GASTRONOMY

Food

VENUE_AMENITY_SHOP

Shop

VENUE_AMENITY_WELLNESS

Wellness

VENUE_AMENITY_LOCKERROOM

Changing rooms

VENUE_AMENITY_PARKING

Parking lot

VENUE_AMENITY_CARDPAYMENT

Card Payment

Location

Kesselsesteenweg 6 , 2500 Lier

Reviews

rating

4.9

32 reviews

Room Quality

unfulfilled rating score

4.9

Friendliness & Service

5.0

Cleanliness

5.0

Atmosphere

5.0

Price Performance

unfulfilled rating scoreunfulfilled rating score

4.8

User headshot

Victor

5 days ago

Goed opgebouwde lessen op basis van veel ervaring en grondige kennis over techniek! Paaldanspijn Is fijn!!!


User headshot

Sophie

3 months ago

10/10!!


User headshot

Emily

4 months ago

I love it


User headshot

Julie

4 months ago

Aanrader!


Further helpful information

About the Team

Een klein team olv Doenja Mertens sinds 2016. Toen Doenja in 2013 startte met paaldans, was ze meteen verslaafd. Ze bouwde haar passie uit tot haar eigen school waar ze elke dat met veel enthousiasme de leerlingen ontvangt en de zotste tricks leert.

Frequently Asked Questions

Persoonlijke begeleiding met aandacht voor ieders niveau. Ze vormen een hechte groep waar iedereen zich meteen zal thuis voelen! Wil je eindelijk een sport die ECHT leuk is, waarbij je je een kriek lacht en tegelijkertijd aan je conditie werkt? Dan moet je hier zijn :D
Als het je eerste paaldansles is, denk dan aan volgende richtlijnen: - Kledij: korte short en topje of marcelleke zonder mouwen - Gebruik de dag van de training geen bodylotion of handcrème - Drinken kan aangekocht worden ter plaatse - Juwelen, horloges, fitbits,... laat je best thuis. Dit maakt krassen op de palen en wordt gevraagd om uit te doen. Locatie: Kesselsesteenweg 6 in Lier Parking en inkom zijn aan de linkerzijde van het gebouw.
Om te paaldansen heb je geen speciaal materiaal nodig. Het enige dat je kan nodig hebben is een grip productje voor je handen. Er zijn testers aanwezig in de studio, als je je perfect match gevonden hebt, kan je dit ter plaatse aankopen.
Als je er toch niet kan geraken door omstandigheden, cancel dan zo snel mogelijk je les online. Je hebt dan de mogelijkheid om een inhaalles te boeken op een andere dag.
Paaldans is voor iedereen! Ook als je niet lenig bent, geen sportervaring hebt, of geen maatje 38 hebt, ben je welkom! Kracht en lenigheid bouw je op tijdens de lessen, je moet dus al geen krachtpatser zijn om te kunnen starten :) Het ledenbestand bestaat uit vrouwen van 16 tot 50+ en daar zijn ze fier op!

Available sports types and activities


Did you know your company can help support your sports routine? Learn more here