De enige paaldansschool in de ruime omgeving van Lier! Join the Pole Family! Hier kan je terecht voor lessen paaldans waar je spins & tricks leert, alsook voor lessen Exotic Heels, waar je een choreo aan de paal leert, zonder acro. Tot snel!

show more

Contact

Ratings

5
90 ratings, 18 reviews
 • Room quality
  5
 • Friendliness & service
  5
 • Cleanliness
  5
 • Price performance
  4.9
 • Atmosphere
  5

Give your opinion!

Publish review
a month ago

Geweldig

2 months ago

Super tof en super gezellig !

3 months ago

Zeer leerzame lessen, iedereen is behulpzaam en het is er super gezellig!

About the Team

Een klein team olv Doenja Mertens sinds 2016. Toen Doenja in 2013 startte met paaldans, was ze meteen verslaafd. Ze bouwde haar passie uit tot haar eigen school waar ze elke dat met veel enthousiasme de leerlingen ontvangt en de zotste tricks leert.

show more

Questions and Answers

Why should I visit DUNYA Pole Dance School?

Persoonlijke begeleiding met aandacht voor ieders niveau. Ze vormen een hechte groep waar iedereen zich meteen zal thuis voelen! Wil je eindelijk een sport die ECHT leuk is, waarbij je je een kriek lacht en tegelijkertijd aan je conditie werkt? Dan moet je hier zijn :D

What should I know of the first visit?

Als het je eerste paaldansles is, denk dan aan volgende richtlijnen: - Kledij: korte short en topje of marcelleke zonder mouwen - Gebruik de dag van de training geen bodylotion of handcrème - Drinken kan aangekocht worden ter plaatse - Juwelen, horloges, fitbits,... laat je best thuis. Dit maakt krassen op de palen en wordt gevraagd om uit te doen.

Locatie: Kesselsesteenweg 6 in Lier Parking en inkom zijn aan de linkerzijde van het gebouw.

Do I need to bring any sport equipment or is it possible to borrow it at the facility?

Om te paaldansen heb je geen speciaal materiaal nodig. Het enige dat je kan nodig hebben is een grip productje voor je handen. Er zijn testers aanwezig in de studio, als je je perfect match gevonden hebt, kan je dit ter plaatse aankopen.

What do I need to do if I have booked something but am not able to come?

Als je er toch niet kan geraken door omstandigheden, cancel dan zo snel mogelijk je les online. Je hebt dan de mogelijkheid om een inhaalles te boeken op een andere dag.

What else should I know of?

Paaldans is voor iedereen! Ook als je niet lenig bent, geen sportervaring hebt, of geen maatje 38 hebt, ben je welkom! Kracht en lenigheid bouw je op tijdens de lessen, je moet dus al geen krachtpatser zijn om te kunnen starten :) Het ledenbestand bestaat uit vrouwen van 16 tot 50+ en daar zijn ze fier op!