DUNYA Pole Dance School

DUNYA Pole Dance School

  Add to Favorites

  Unfavorited heart

  Share

  About us

  De enige paaldansschool in de ruime omgeving van Lier! Join the Pole Family! Hier kan je terecht voor lessen paaldans waar je spins & tricks leert, alsook voor lessen Exotic Heels, waar je een choreo aan de paal leert, zonder acro. Tot snel!

  Amenities

  • VENUE_AMENITY_SANITARY

   Showers

  • VENUE_AMENITY_GASTRONOMY

   Food

  • VENUE_AMENITY_SHOP

   Shop

  • VENUE_AMENITY_WELLNESS

   Wellness

  • VENUE_AMENITY_LOCKERROOM

   Changing rooms

  • VENUE_AMENITY_PARKING

   Parking lot

  • VENUE_AMENITY_CARDPAYMENT

   Card Payment

  Location

  Kesselsesteenweg 6 , 2500 Lier

  Reviews

  rating

  4.9

  37 reviews

  Room Quality

  unfulfilled rating score

  4.9

  Friendliness & Service

  unfulfilled rating score

  4.9

  Cleanliness

  5.0

  Atmosphere

  5.0

  Price Performance

  unfulfilled rating scoreunfulfilled rating score

  4.8

  User headshot

  Kelly

  21 days ago

  Het is een uitdagende sport. Super leuk om steeds meer te kunnen. Er wordt met de oefeningen rekening gehouden met iedereen zijn niveau.


  User headshot

  yentl

  6 months ago

  Altijd een hele last van de schouders na een lesje paaldans, je maakt vrienden bouwt kracht en spieren op. Paaldansen is gewoon echt een leuk!


  User headshot

  Ellen

  7 months ago

  Heel fijn!


  User headshot

  Els

  8 months ago


  Further helpful information

  About the Team

  Een klein team olv Doenja Mertens sinds 2016. Toen Doenja in 2013 startte met paaldans, was ze meteen verslaafd. Ze bouwde haar passie uit tot haar eigen school waar ze elke dat met veel enthousiasme de leerlingen ontvangt en de zotste tricks leert.

  Frequently Asked Questions

  Persoonlijke begeleiding met aandacht voor ieders niveau. Ze vormen een hechte groep waar iedereen zich meteen zal thuis voelen! Wil je eindelijk een sport die ECHT leuk is, waarbij je je een kriek lacht en tegelijkertijd aan je conditie werkt? Dan moet je hier zijn :D
  Als het je eerste paaldansles is, denk dan aan volgende richtlijnen: - Kledij: korte short en topje of marcelleke zonder mouwen - Gebruik de dag van de training geen bodylotion of handcrème - Drinken kan aangekocht worden ter plaatse - Juwelen, horloges, fitbits,... laat je best thuis. Dit maakt krassen op de palen en wordt gevraagd om uit te doen. Locatie: Kesselsesteenweg 6 in Lier Parking en inkom zijn aan de linkerzijde van het gebouw.
  Om te paaldansen heb je geen speciaal materiaal nodig. Het enige dat je kan nodig hebben is een grip productje voor je handen. Er zijn testers aanwezig in de studio, als je je perfect match gevonden hebt, kan je dit ter plaatse aankopen.
  Als je er toch niet kan geraken door omstandigheden, cancel dan zo snel mogelijk je les online. Je hebt dan de mogelijkheid om een inhaalles te boeken op een andere dag.
  Paaldans is voor iedereen! Ook als je niet lenig bent, geen sportervaring hebt, of geen maatje 38 hebt, ben je welkom! Kracht en lenigheid bouw je op tijdens de lessen, je moet dus al geen krachtpatser zijn om te kunnen starten :) Het ledenbestand bestaat uit vrouwen van 16 tot 50+ en daar zijn ze fier op!

  Available sports types and activities

  • Pole dance

  • Ballet

  • Danse

  • Twerken


  Did you know your company can help support your sports routine? Learn more here