Welkom bij BBJ (BodiesByJasmijn). In Fitstudio J en Polestudio B kan je sportlessen volgen, anders dan anders! Op zoek naar een nieuwe leuke sport/hobby (niet het traditionele lopen/fitness)? Check dan zeker het aanbod van BBJ met zijn unieke sportlessen: Paaldans, Yoga, Small Group Training, Groepslessen, Personal Training... Bodies By Jasmijn is een familiale studio waar iedereen elkaar kent en iedereen welkom is, je zal je hier snel op je gemak voelen. De sportstudio's bevinden zich in het centrum van Ruddervoorde (deelgemeente Oostkamp) te Hofstraat en Torhoutsestraat op nog geen 5 minuten afstand van de autostrade E40 met voldoende parkeergelegenheid. Je kan hier bijna elke dag/avond terecht voor jouw (sport)moment. Benny en Jasmijn zien je graag snel bij BBJ!

show more

Contact

Ratings

5
145 ratings, 29 reviews
 • Room quality
  5
 • Friendliness & service
  5
 • Cleanliness
  5
 • Price performance
  5
 • Atmosphere
  5

Give your opinion!

Publish review
a month ago

Super vriendelijke lesgevers die tijd hebben om je te helpen en corrigeren

2 months ago

7 months ago

Katia C

About the Team

Een 5tal jaar geleden begon Jasmijn in haar garage met het geven van groepslessen daar zij vond dat het aanbod in de buurt en omstreken te alledaags en niet persoonlijk genoeg was. Wat begon met 1 lesje op 1 dag in de week, groeide al snel uit tot meer. Om aan de vraag te kunnen voldoen besloten zij en Benny om een extra studio te openen wat zich vertaalde in verbouwing en het oprichten van een paalzaal. Ondertussen zijn Fitstudio J (Hofstraat) en Polestudio B (Torhoutsestraat) een welbekende term in Ruddervoorde en omstreken. Reeds 21 jaar man en vrouw, 2handen op 1 buik, partners in crime! Sportcoach Jasmijn staat in voor de groepslessen, personal training en paaldans beginners, en Benny staat in voor de paaldanslessen (alle niveau's) en stretchlessen.

show more

Questions and Answers

Why should I visit Bodies By Jasmijn?

In Fitstudio J en Polestudio B kan je sportlessen volgen anders dan anders! Op zoek naar een nieuwe leuke sport/hobby ( niet het traditionele lopen/fitness)? Bij BBJ, waar iedereen elkaar kent (en welkom is) zal je je snel op je gemak voelen. Benny en Jasmijn zien je graag snel bij BBJ!

What should I know of the first visit?

1) Wees tijdig, de les start op het afgesproken tijdstip. BBJ hanteert een 5 minute window!! 2) Kom in de correcte sportkledij (omkleden kan ook in de kleedkamer). 3) Breng een handdoek en voldoende drinken mee naar de les. 4) Parkeren kan in de omliggende straten in het centrum.

Do I need to bring any sport equipment or is it possible to borrow it at the facility?

Alle materialen zijn voorzien als er voldoende is voor iedereen: matjes, gewichtjes, yogablokjes, danspalen, ... Je voorziet enkel de juiste sportkledij en schoenen, badhanddoek en drinken zelf.

What do I need to do if I have booked something but am not able to come?

Als je verhinderd bent om naar een geboekte les te komen dan verwittig je BBJ persoonlijk (dat kan telefonisch of via de sociale media kanalen), je kan die les enkel recupereren onder bepaalde voorwaarden (lees de algemene voorwaarden).

What else should I know of?

Stop Wishing & Start Doing!! Twijfel niet langer, neem de koe bij de horens, Benny en Jasmijn bijten niet, contacteer hen voor jouw eerste (nieuwe) leuke sportles. Bennny en Jasmijn zien je graag snel verschijnen.