About us

Be-Pilates zit op de prachtige site van La corbeille. We zitten lekker rustig weg van de drukte in Blok D nr 90, de studio heeft mooi uitzicht op het groen en we kunnen bij droog weer ook gebruik van het terras om buiten te trainen.

Amenities

VENUE_AMENITY_SANITARY

Showers

VENUE_AMENITY_GASTRONOMY

Food

VENUE_AMENITY_SHOP

Shop

VENUE_AMENITY_WELLNESS

Wellness

VENUE_AMENITY_LOCKERROOM

Changing rooms

VENUE_AMENITY_PARKING

Parking lot

VENUE_AMENITY_CARDPAYMENT

Card Payment

Location

Corbeillestraat 90 , 2235 Westmeerbeek

Reviews

rating

4.9

22 reviews

Room Quality

unfulfilled rating score

4.9

Friendliness & Service

5.0

Cleanliness

5.0

Atmosphere

unfulfilled rating score

4.9

Price Performance

unfulfilled rating scoreunfulfilled rating scoreunfulfilled rating score

4.7

User headshot

Annelies

3 months ago

Annelies


User headshot

Katrien

3 months ago

top!


User headshot

Gerda

4 months ago

TOP


User headshot

Eliane

5 months ago

leuke aktiviteit


Further helpful information

About the Team

Team Be-Pilates Berbel: Ik ben de oprichtster van de studio en geef voorlopig nog de meeste lessen in de studio. Graag stel ik me dan ook kort even voor. Ik ben Berbel en ben gepassioneerd door sport. Jaren deed ik aan competitie atletiek, mijn blessures hebben me tot in de Pilateswereld gebracht en toen gingen er veel deurtjes open voor me. De ene ontdekking na de andere en het stopt maar niet. Ondertussen geniet ik dan ook van lange duurlopen, aangezien ik mijn zwaktes onder controle heb. Pilates is een proces, maar al snel zal je houdingspatronen in je dagelijks leven gaan toepassen en wordt je leven een stuk efficiënter. Jade: Zij is nieuw in het lesgeven van Pilates. Ze startte in de zomer van 2021 in de groepslessen. Aangezien Jade al een opleiding regent Lo op zak had en ik even bij haar polste of ze ook interesse had in het doceren van Pilates, startte ze de zomer erop met een cursus Pilates bij mij en is ze nu in Oktober 2022 gestart met de opleiding comprehensive Pilates teacher bij Polestar. Jade deed van jongsaf aan turnen en geeft hier ook nog steeds les in. Dus een perfecte match om ook Pilates beet te krijgen en haar passie hier in te ontwikkelen.

Frequently Asked Questions

Train in een leuke omgeving in kleine groepen. Je word professioneel begeleid en er is altijd wel even tijd voor wat humor en extra fun.
Het is jouw eerste les: Super! Kom op tijd, zodat ik je een beetje kan leren kennen voor de les. Je hoeft geen materiaal te voorzien, want de studio is voorzien van matten en kussens, .... Neem eventueel een flesje water mee en draag altijd makkelijke kledij. Juwelen horen niet thuis in een sportcentrum, dus laat deze best thuis, dit om geen beschadiging te hebben aan de matten en de toestellen.
Indoorlessen hoef je geen materiaal te voorzien, Be-Pilates beschikt over al het materiaal. Bij goed weer trainen we outdoor, dan neem je best van thuis uit een pilatesmat mee.
12u op voorhand uitschrijven is de boodschap. Bij laattijdig uitschrijven word je beurt in rekening gebracht. Breng me ook even op de hoogte als je het niet haalt.
De studio is op de site van La Corbeille.. De eerste keer is het een beetje zoeken, als je op de site komt ga je wegwijzers zien naar de blokken A - B - C - D , ... Je rijdt naar blok D en dan is het achteraan rechts bij nummer 90!

Available sports types and activities


Did you know your company can help support your sports routine? Learn more here