Be-Pilates zit op de prachtige site van La corbeille. We zitten lekker rustig weg van de drukte in Blok D nr 90, de studio heeft mooi uitzicht op het groen en we kunnen bij droog weer ook gebruik van het terras om buiten te trainen.

show more

Contact

Ratings

4.9
79 ratings, 16 reviews
 • Room quality
  4.8
 • Friendliness & service
  4.9
 • Cleanliness
  4.9
 • Price performance
  4.9
 • Atmosphere
  4.9

Give your opinion!

Publish review
2 months ago

Super lesgeefster !

2 months ago

Sophie

3 months ago

Dorien

About the Team

Team Berbel ;)

Ik geef voorlopig alleen les in de studio. Graag stel ik me dan ook kort even voor. Ik ben Berbel en ben gepassioneerd door sport. Al jaren doe ik aan competitie atletiek, mijn blessures hebben met tot in de Pilateswereld gebracht. En toen gingen er veel deurtjes open voor me. De ene ontdekking na de andere en het stopt maar niet.

Pilates is een proces, maar is zeker de moeite waard.

show more

Questions and Answers

Why should I visit Be Pilates?

Train in een leuke omgeving in kleine groepen. Je word professioneel begeleid en er is altijd wel even tijd voor wat humor en extra fun.

What should I know of the first visit?

De eerste les kan je gratis deelnemen. Je hoeft niet perse iets te voorzien. Neem eventueel een flesje water en draag altijd makkelijke kledij. Juwelen horen niet thuis in een sportcentrum, dus laat deze best thuis, dit om geen beschadiging te hebben aan het materiaal

Do I need to bring any sport equipment or is it possible to borrow it at the facility?

Indoorlessen hoef je geen materiaal te voorzien, Be-Pilates beschikt over al het materiaal. Bij goed weer trainen we outdoor, dan neem je best van thuis uit een pilatesmat mee.

What do I need to do if I have booked something but am not able to come?

12u op voorhand uitschrijven is de boodschap. Bij laattijdig uitschrijven word je beurt in rekening gebracht de volgende les.