Holistische massage

Yoga Studio Groene Vallei
Starts on Sunday, 04/12/2022 - 2 units
City: Noordstraat 30, 9000 Gent
Price: 160.00 €

Prices

160.00 €Single ticket  

About

De natuur van ons lichaam heeft het vermogen om zichzelf te helen als de juiste omstandigheden aangediend worden. Alles wat is, is verbonden met alles wat is. Dat is het wonderlijke mysterie van het holistische leven zelf.

Bij holistische massage mag je denken aan het groter geheel. Ons lichaam heeft een cel-geheugen en bevat informatie over alles wat we in de loop van ons leven hebben meegemaakt. En niet alleen van ons eigen leven, maar ook dat van onze voorouders. Emoties en/of trauma's die zij niet hebben kunnen verwerken worden voor een deel door de volgende generaties overgeërfd.

Door middel van verschillende massagetechnieken, geïnspireerd op Thai-massage, Holistisch pulsen, reiki, diep bindweefselmassage en energetisch lichaamswerk kan de levensenergie van de ontvanger weer gaan stromen. We creëren een rustpunt in het biologisch-energetisch systeem wat ons lichaam is. We geven ruimte en tijd om te bekomen, om tot onszelf te komen, om ons bewustzijn te ervaren in ons organisme. Het is dat is iets waar veel mensen naar verlangen, soms zonder te weten waarnaar ze precies verlangen. Omdat bewustzijn zich niet laat kennen in het denken, analyseren, begrijpen, of beschrijven. In het Sanskriet is er een gezegde wat er dicht bij komt;'Sat Chit Ananda' -Sat [Zijn], Chit [Weten of Bewustzijn], Ananda [Opperste geluksgevoel of zegen]-, drie zaken die feitelijk één zijn, en integraal deel uitmaken van de Kosmische Werkelijkheid.

Deze workshop is voor iedereen die het gevoel heeft in een transformatieproces te zitten en zijn of haar leven wil bijsturen in lijn met het verlangen van hun hart. Omdat men diep vanbinnen weet dat dit mogelijk is.

Zondag 4/12 en 11/12 telkens van 10u-13u en van 14u-17u.

Deelname 150 euro.

Copyright afbeelding: Patrick Dekeyser.

show more

Teacher

Johan Louncke
De sterkte van Johans Asudra Yogalessen ligt in het brengen van innerlijke rust, in het loslaten van spanningen en in het activeren van je eigen zelfregelende, helende energie. Johan Louncke neemt je in elke yogales mee onder een helende bubbel waardoor prikkels en gedachten verdwijnen. Hij verbindt de groep in harmonie zodat je elk apart en tegelijk samen asana na asana dichter bij je essentie te komt. Johan volgde opleidingen in energetisch lichaamswerk, meditatie, diverse massagetechnieken en Hatha-, Tantra- en Kundalini Yoga.

Dates:

DateTimeCityTeacher
1.04/12/202210:00 - 17:00Noordstraat 30, 9000 GentJohan Louncke
2.11/12/202210:00 - 17:00Noordstraat 30, 9000 GentJohan Louncke

Cancellation conditions

Je kan tot 7 dagen voor aanvang vrijblijvend annuleren.