Yin Yoga  NOORDSTRAAT @ Yoga Studio Groene Vallei
Yin Yoga  NOORDSTRAAT @ Yoga Studio Groene Vallei

Yin Yoga NOORDSTRAAT

Level

All Levels

See more information
Yin Yoga  NOORDSTRAAT @ Yoga Studio Groene Vallei
Yin Yoga  NOORDSTRAAT @ Yoga Studio Groene Vallei

Therapeutische yin yoga: Vertragen, Verstillen & Verdiepen

Bij Yin Yoga doen we niet aan spieropbouw, maar geven we ons lichaam de kans om naar de diepere lagen van spanning te zakken. Door langer en ontspannen in de houdingen te blijven werken we in op de diepere weefsels rondom onze gewrichten en beenderen. Yin Yoga heeft een kalmerende werking op het zenuwstelsel en is ideaal om de dag op een rustige manier af te sluiten. 

Er is geen doel te bereiken tijdens de practice. De focus ligt niet op het ‘correct’ uitvoeren van houdingen. Je wordt dus niet gecorrigeerd, wel wordt je uitgenodigd om stap voor stap (terug) contact te maken met je lichaam en op basis daarvan keuzes te (leren) maken en acties te ondernemen. Zonder oordeel en zonder verwachtingen. Met een bewuste aanwezigheid in het hier en nu.

Aan de hand van lichaams- en zelfbewustzijn, zacht ademwerk en meditatie neem ik je mee op een reis door alle lagen van je wezen. Tot we landen op een plaats van innerlijke rust en stilte. Een plaats om te mogen zijn, om te bestaan. Vanuit veiligheid, vertrouwen en compassie.

Je wordt uitgenodigd jezelf te ont-moeten, precies waar en hoe je bent.

VOOR WIE: Voor al wie klachten ervaart van spanning, pijn of stress en op zoek is naar een manier om zichzelf te ont-moeten.

Date

Tuesday, March 5, 2024

Time

06:00 PM - 07:15 PM

(75 min)

Room

ZAAL A

Location

Noordstraat 30, 9000 Gent

Teacher

teacher

Laura

About

Vier jaar geleden ging ik door een zware periode en kwam ik voor het eerst in contact met yin yoga. Het heeft me geleerd om terug in contact te komen met mijn eigen intuïtie door te luisteren naar mijn lichaam. Ik volgde de opleiding ‘Yin Yoga & Chinese Geneeskunde’ en kwam zo in contact met Traditionele Chinese Geneeskunde, meridianen en chi, onze levenskracht. Ondertussen heb ik mij verder verdiept in Myofascial Stress & Trauma Release, Restorative Yoga, Yoga Nidra & Transformational Breath. Met mijn practice ga ik op zoek naar rust in de onrust, stilte in de storm. Ontprikkelen in een overprikkelde samenleving en ont-moeten. Let me take you on a journey within.

Pricing options

€8.00

1 proefles matlessen

Intro Offer

€20.00

3 proeflessen yoga

Intro Offer

€25.00

5-opeenvolgende-dagen proefweek

Intro Offer

€12.00

student 1 beurt

€14.00

1 beurt

€55.00

student 5 beurten kaart

€65.00

5 beurten kaart

€95.00

student 10 beurtenkaart

€115.00

10 beurtenkaart

€200.00

20 beurten kaart

Venue information

Reviews

4.9

(No reviews yet)

Cancellation policy

Je kan tot 4 uren voor aanvang vrijblijvend annuleren.

Yin Yoga NOORDSTRAAT

Date

Tuesday, March 5, 2024

Time

06:00 PM - 07:15 PM

(75 min)

teacher

Laura

Teacher