Yoga Nidra - Gentle Level

Yoga on Call Zuid
at 30/11/2022 19:00-20:00 o'clock (60 min)
City: Oudescheldestraat 16, 9000 Gent
Price: 0.00 €
Online registration is not possible

About

Reserveer of boek je plaats in deze les!

Ben je liever zeker van je plaats? Reserveer of boek je plaats online:

Reserveer: Je reserveert online tegen een kleine kost en betaalt de les in de studio met je Flexkaart (kartonnen beurtenkaart) of je betaalt ter plaatse contan, via Payconiq of bankapp (geen Bancontact).

Boek: Je boekt de les online met een Digikaart of Losse Les. Je plaats is verzekerd en de les reeds betaald. De beurt wordt automatisch 'afgeschreven' van je digitale beurtenkaart. Deze kun je raadplegen in je persoonlijke account van Eversports bij 'Producten en Memberships'.

Yoga Nidra

Ideaal voor: mensen die op zoek zijn ultieme rust en relaxatie

Yoga Nidra wordt ook wel yogaslaap / yogische slaap genoemd. Het is een vorm van diepe meditatie en ontspanning waarbij je liggend een stem volgt die je doorheen een gestructureerde meditatie praat. Tijdens Yoga Nidra is je bewustzijn tussen waken en slapen, een staat die je normaal gesproken alleen bereikt in je diepe slaap. Eén sessie staat gelijk aan drie uur slaap. Daarom voel je je na Yoga Nidra verfrist en uitgerust. Het is een effectieve techniek die het mogelijk maakt om je in een half uur lichamelijk, geestelijk en emotioneel volkomen te ontspannen.

Check de niveau's op onze website!

show more

Trainer

Lyza
Lyza doceert Vinyasa Yoga, Yin Yoga en Yoga Nidra bij YOC. Haar biografie vind je op onze website www.yoga-on-call.be.

Cancellation conditions

Je kunt tot 2 uur voor aanvang van de les gratis annuleren via 'mijn boekingen' in je persoonlijke account van Eversports. Ben je te laat, dan ben je helaas je reserveringskost / boekingskost kwijt. Ook als je te laat bent, vragen we je om alsnog je 'plek vrij te geven' in ons systeem. Je maakt een andere yogi én ons hier heel blij mee! De 'plek vrij geven' functie is momenteel enkel beschikbaar via de App. Bedankt om deze moeite te doen!