Een Nieuw Jaar Nieuwe ik Dayretreat, 6/01/2023

Yogalovers
at 06/01/2023 10:00-17:00 o'clock (420 min)
City: Berthoudersplein 31, 2800 Mechelen
Price: 89.00 €
Online registration is not possible

Prices

89.00 €Single ticket  

About

Weer vloog een jaar voorbij. Nu 2022 achter ons ligt en we weer de kans krijgen om sommige dingen in ons leven anders te doen.

Op 6 januari neem ik je een dag mee in het teken van herbronnen, het goed inzetten van het nieuwe jaar, helemaal in teken van JOU met veel zelfzorg. Verwacht je aan een dag met meditatie, een workshop met zelfreflectie, tools om meer zelfzorg consequent in te bouwen in je dagelijks leven, een ademoefening in de natuur en uiteraard veel yoga.

Geïnteresseerd? Schrijf je snel in, want er zijn slechts 10 plaatsen om voldoende persoonlijke aandacht te kunnen geven aan ieders noden.

Start om 10u, welkom vanaf 9u40. Einde rond 17u. Water, thee, noten en fruit wordt voorzien in de studio. Zelf voorzien: lunch, comfortabele kledij voor de yoga, warme kleding voor ons natuurmoment, notitieblaadjes of schriftje. Geen zin om te koken, dan kan je vooraf ook lunch bestellen.

show more

Teacher

Helena
Helena was meer dan 20 jaar leerkracht niet-confessionele zedenleer en gaf daarnaast hedendaagse dans. Na haar eerste yogales wist ze al meteen dat ze hier ooit lesgever in wilde worden. Helena volgde haar opleiding bij de Ashtanga Yoga Academie van Annemieke van der Zouwen? Sindsdien stopte ze niet meer met bestuderen en het uitbreiden van haar yogainteresses. Jaarlijks gaat ze nog terug naar haar roots voor een teacher training met Manju Jois.

Cancellation conditions

Kosteloos annuleren kan tot 7 dagen voor start van de dayretreat.