Privéles - Solo/Duo/Trio/Partner/Introductie @ Pure Pilates
Privéles - Solo/Duo/Trio/Partner/Introductie @ Pure Pilates

Privéles - Solo/Duo/Trio/Partner/Introductie

Pilates

Class

@ Pure Pilates

Privéles - Solo/Duo/Trio/Partner/Introductie @ Pure Pilates
Privéles - Solo/Duo/Trio/Partner/Introductie @ Pure Pilates

PRIVÉ-INTRODUCTIELES

Tijdens deze eenmalige les kan u aan een voordelig tarief kennismaken met onze studio en het Pilates-concept. Er wordt tijd gemaakt om uw eventuele klachten en doelstellingen te bespreken en de basisoefeningen van Pilates te doorlopen en in te oefenen. Het is mogelijk dat in bepaalde situaties nog een of meer privélessen aangeraden zullen worden alvorens in te stromen in een groepsles.

SOLO

Deze persoonlijke training zorgt voor veilige, aangepaste en aangename oefeningen in een gepersonaliseerd programma. Hierdoor bereikt u sneller uw doel met een minimum aan kwetsuren en een maximum aan resultaat. De trainingen zijn voorzien van oefeningen die een uitdaging vormen, gaande van functionele training en stabiliteit tot krachttraining. De oefeningen worden gedaan op de Mat, aan de Reformer, de Wall-Unit, de Chair, de Barrel, de Cadillac. De privé-les is ideaal voor: - Wie graag traint onder individuele begeleiding. - Sport-specifieke training o.a. lopen, triathlon, tennis, zwemmen, golf - Aangepaste training: de les is volledig afgestemd op de fysieke individuele noden, na blessures, chirurgische ingrepen of bij slechte lichaamshouding. - Het is soms belangrijk een tijd individueel begeleid te worden om je lichaam in conditie te krijgen vooraleer je in groep verder traint. - Als kinesitherapeuten met ervaring zijn wij goed geplaatst om elk individu een aangepaste training of revalidatie aan te bieden met de Pilatesoefenmethode.

DUO

Voor wie graag per twee traint, hebben we de duo-les. Deze les bestaat uit matoefeningen, oefeningen aan de Reformer, Cadillac-oefeningen, Wall-unit, Chair-oefeningen, Barrel. De duo-lessen zijn voor mensen met of zonder ervaring in Pilates. Voor deze les moet elke deelnemer een aparte duoles-kaart aanschaffen.

PARTNER

Hetzelfde als een duo-les, maar dan specifiek voor partners die altijd samen naar de les komen (bv. man en vrouw of moeder en dochter). Deze les bestaat uit matoefeningen, oefeningen aan de Reformer, Cadillac-oefeningen, Wall-unit, Chair-oefeningen, Barrel. De partner-lessen zijn voor mensen met of zonder ervaring in Pilates. Voor deze les moet door 1 van de partners een partnerles-kaart aangeschaft worden die dan voor beide partners kan gebruikt worden.

TRIO

Identiek als de duo-les maar voor 3 personen: oefeningen op de mat met hulpmiddelen, Reformeroefeningen, Cadillacoefeningen, Wall-Unit, Chair, Barrel. Het voordeel van deze les is de grotere variatie aan oefeningen dan de matles en tevens een budgetvriendelijk alternatief voor de priveles. De trio-lessen zijn eveneens voor mensen met of zonder ervaring. Voor deze les moet elke deelnemer een aparte trioles-kaart aanschaffen.

Date

Saturday, January 28, 2023

Time

11:30 AM - 12:30 PM

(60 min)

Room

Pilates oefenzaal

Location

Vaartkom 1, 2280 Grobbendonk

Teacher

teacher

Céline Le Grelle

Pricing options

€34.00

Duo-introductieles

€36.00

Trio-les

€38.00

Privé-introductieles

€43.00

Duo-les

€64.00

Privé-les

€86.00

Partner-les

€162.00

Trio-les 5-beurtenkaart

€203.00

Duo-les 5-beurtenkaart

€306.00

Trio-les 10-beurtenkaart

€306.00

Trio-les 10-beurtenkaart (2 wekelijks)

€308.00

Privé-les 5-beurtenkaart

€380.00

Duo-les 10-beurtenkaart

€404.00

Partner-les 5-beurtenkaart

€550.00

Privé-les 10-beurtenkaart

€758.00

Partner-les 10-beurtenkaart

Venue information

Reviews

4.9

(No reviews yet)

Cancellation policy

Annuleringen zijn online mogelijk op Eversports tot 24 uur voor aanvang.

Privéles - Solo/Duo/Trio/Partner/Introductie

Date

Saturday, January 28, 2023

Time

11:30 AM - 12:30 PM

(60 min)

teacher

Céline Le Grelle

Teacher