Online rookstoptraject: Enkel het stuk over de uitleg van hulpmiddelen

Time card
9,99

Description

Met deze kaart kan je de video's rond rookstopmiddelen aanschaffen: In de video's wordt uitgelegd waarom een hulpmiddel vaak nuttig is. Wat zijn veel voorkomende bedenkingen om geen hulpmiddel te nemen en zijn deze terecht? Hoe gebruik je ze op een juiste manier? Hoeveel gebruik je best en wat mag je combineren?

De video's zijn een deel van een heel volledig traject. Bij deze meer info over het volledige traject indien je liever deze liever als een geheel zou willen aanschaffen (€89):

Een reeks video's om te helpen stoppen met roken. De reeks video's kunnen zelfstandig bekeken worden. Aangeraden is om ze te spreiden en per week de bijhorende video's te bekijken.

Neem je tijd om iedere vraag op de video's te beantwoorden en de opdrachten uit te voeren. Dit gaat een groot verschil maken om effectief te stoppen en gestopt te blijven!!!

Hoewel je de video's zelfstandig kan bekijken is het voor velen een meerwaarde en dus aangeraden om dit te combineren met individuele begeleiding. Voor de individuele begeleiding is er tegemoetkoming (Vlaanderen) of terugbetaling (Brussel en Wallonië). Je kan een afspraak aanvragen via 0495/ 37 44 93 of [email protected] . Zo optimaliseer je je slaagkans!

Als je dit product aankoopt, mag je ook een gratis pdf-werkboek aanvragen via [email protected]

Buy now
Number of included units
Unlimited
Valid from
purchase date
Duration of validity
6 months
Valid at
  • Het gezonde huis
Included activities
-

* All prices including VAT