One day retreat

Starts on Saturday, 09/12/2023

Description:

‘New year, new me’

Maak jij elk jaar goede voornemens, maar lukt het niet om deze vol te houden?

Charlotte en Tatyana nemen alle drukbezette ouders, bezige bijen, ondernemers en alle mensen die willen vertragen, mee op een inspirerende reis om hun goals en wensen voor 2023 te manifesteren.

Via yoga, meditatie, journalling, vision boards en gezonde voedings – en lifestyle tips begeleiden ze jullie mee op weg om je leven naar 'the next level' te brengen en voluit voor je dromen te gaan! De tips zijn eenvoudig toe te passen, ook in jouw drukke leven. De energie van de nieuwe maan van 21 januari geeft ons een extra zetje in de goede richting.

Wil jij graag je leven over een andere boeg gooien, schrijf je dan zeker in! We werken met een kleine groep om de kwaliteit van ons retreat te garanderen en iedere deelnemer optimaal te begeleiden op zijn/haar weg.

Charlotte is ondernemer, mama en yogateacher. Ze coacht kinderen en volwassenen en past de manifestatiemethode al jaren toe om elk jaar te groeien als mens, ondernemer en mama.

Tatyana is voedingscoach en ervaren kok en zal praktische voedings- en lifestyle tips meegeven die eenvoudig toe te passen zijn in je leven.

Gezond ontbijt en lunch is inbegrepen en gemaakt door Tatyana.

* All prices including VAT