ZEN ZONDAG

Startet am Sunday, 21/04/2024
Price 59.00 €

Description:

Nood aan rust?

Druk op zondag 17 maart even de pauzeknop in en gun jezelf een moment van ontspanning en herstel, om herboren aan een nieuwe week te beginnen.

Arriveer op de mat. We versterken het lichaam en halen je uit je hoofd met een heerlijke hatha yoga flow. We sluiten de dag af met een diep helende yin en yoga nidra sessie.

Schuif je voetjes maar lekker onder tafel, want tussen de yogasessies in toveren we een heerlijk en gezond vegan brunchbuffet voor jou op tafel!

Timetable

10u30: Welkom @ Noordstraat 30

10u45: Hatha yoga flow

12u00: Vegan brunchbuffet

13u30: ont-span met yin yoga

14u30: zak dieper weg met yoga nidra

15u30: wrap up!

Teachers

Hatha yoga: Jelle Solemé

Yin yoga & yoga nidra: Laura Poelman

Kostprijs: 59 euro. 

Max aantal deelnemers: 15 personen. 


Teacher :

No picture available
Jelle

Het is ondertussen 5 jaar geleden dat Jelle naar India trok en haar Hatha Yoga Teacher Training (200uren) behaalde. Na deze intensieve opleiding besloot ze om in te trekken bij haar leraar en zijn gezin in een klein, afgelegen dorpje om zich nog verder te verdiepen in de yogaleer. Sindsdien is ze nooit meer gestopt met het beoefenen ervan. “Yoga is hetgeen wat mijn geest en lichaam weer leven heeft ingeblazen toen het niet meer levendig aanvoelde. Ik hoop wat yoga met mij heeft gedaan aan zoveel mogelijk mensen te laten zien en voelen.” Twee jaar geleden trok ze naar Mexico om daar een Vinyasa Yoga Teacher Training (200uren) te volgen. Zo kan je zowel de balancerende hatha, als dynamische vinyasa invloeden terugvinden in haar lessen. Actie en rust wisselen elkaar af. Soms ligt de focus op relaxeren en flexibiliteit, andere keren wat meer op kracht en uithouding. Ont-spannend is het altijd.


Dates:

DateTimeCityTeacher
1.21/04/202410:30 - 15:30Noordstraat 30, 9000 GentJelle

Cancellations

Je kan tot 48 uur voor aanvang je inschrijving zelf vrijblijvend annuleren.

* All prices including VAT