Selfcare Sunday

Startet am Sunday, 17/12/2023
Price 55.00 €

Description:

Tijdens de winter is zelfzorg extra belangrijk. Gun jezelf een boost door op deze dag samen met ons de helende wereld van vinyasa, hatha, yin en yoga nidra in te duiken. Hierbij is geen ervaring vereist.

Zit je met kopzorgen of een vraag waar je zelf maar moeilijk het antwoord op vindt? Laura Cardella staat je hierin bij met een tarotlezing.

Bovendien wordt op deze dag jouw lichaam extra aangesterkt met een ultra gezond, vegan lunchbuffet!

TIMETABLE

10u30: welkomstmoment

10u45: warm je lichaam op met een heerlijke yoga flow

12u00: sterk je lichaam aan met een healthy & vegan brunch met tussendoor 1 op 1 tarotlezing

14u30: laat alle spanning los met yin yoga

15u30: zak nog dieper weg met yoga nidra (of slaapyoga)

16u30: einde ontspanningsdag!

TEACHERSLaura Cardella: tarot

Laura Poelman: yin yoga & yoga nidra

Jelle Solemé: yoga flow


Teacher :

No picture available
Jelle

Het is ondertussen 5 jaar geleden dat Jelle naar India trok en haar Hatha Yoga Teacher Training (200uren) behaalde. Na deze intensieve opleiding besloot ze om in te trekken bij haar leraar en zijn gezin in een klein, afgelegen dorpje om zich nog verder te verdiepen in de yogaleer. Sindsdien is ze nooit meer gestopt met het beoefenen ervan. “Yoga is hetgeen wat mijn geest en lichaam weer leven heeft ingeblazen toen het niet meer levendig aanvoelde. Ik hoop wat yoga met mij heeft gedaan aan zoveel mogelijk mensen te laten zien en voelen.” Twee jaar geleden trok ze naar Mexico om daar een Vinyasa Yoga Teacher Training (200uren) te volgen. Zo kan je zowel de balancerende hatha, als dynamische vinyasa invloeden terugvinden in haar lessen. Actie en rust wisselen elkaar af. Soms ligt de focus op relaxeren en flexibiliteit, andere keren wat meer op kracht en uithouding. Ont-spannend is het altijd.


Dates:

DateTimeCityTeacher
1.17/12/202310:45 - 16:30Noordstraat 30, 9000 GentJelle

* All prices including VAT