DETOX SUNDAY

Startet am Sunday, 19/11/2023
Price 49.50 €

Description:

Druk even de pauzeknop in en laat je onderdompelen in wat de wondere wereld van vinyasa, hatha, yin en yoga nidra te bieden heeft. Hierbij is geen ervaring vereist.

Zit je in de knoop, heb je een vraag waar je maar moeilijk zelf het antwoord op vindt?We proberen jou hierbij te helpen adhv een tarotlezing.

Bovendien voedt deze dag niet enkel figuurlijk jouw lichaam en jouw geest, maar ook letterlijk. Zondagstaferelen tovert een heerlijk en gezond vegan brunchbuffet voor jou op tafel!

Timetable

10u30: Welkomstmoment @ Noordstraat 30

10u45: word wakker met yoga flow (een mix tussen hatha en vinysasa yoga)

12u00: vegan brunch verzorgd door zondagstaferelen 

         met doorlopend 1 op 1 tarotlezing

14u30: ont-span met yin yoga

15u30: zak dieper weg met yoga nidra

16u30: wrap up!

Deelname: 49,50 euro 

Lesgevers: Laura Poelman: yin yoga en yoga nidra & Jelle Solemé: yoga flow

Tarotlezing: Laura Cardella


Teacher :

No picture available
Jelle

Het is ondertussen 5 jaar geleden dat Jelle naar India trok en haar Hatha Yoga Teacher Training (200uren) behaalde. Na deze intensieve opleiding besloot ze om in te trekken bij haar leraar en zijn gezin in een klein, afgelegen dorpje om zich nog verder te verdiepen in de yogaleer. Sindsdien is ze nooit meer gestopt met het beoefenen ervan. “Yoga is hetgeen wat mijn geest en lichaam weer leven heeft ingeblazen toen het niet meer levendig aanvoelde. Ik hoop wat yoga met mij heeft gedaan aan zoveel mogelijk mensen te laten zien en voelen.” Twee jaar geleden trok ze naar Mexico om daar een Vinyasa Yoga Teacher Training (200uren) te volgen. Zo kan je zowel de balancerende hatha, als dynamische vinyasa invloeden terugvinden in haar lessen. Actie en rust wisselen elkaar af. Soms ligt de focus op relaxeren en flexibiliteit, andere keren wat meer op kracht en uithouding. Ont-spannend is het altijd.


Dates:

DateTimeCityTeacher
1.19/11/202310:30 - 16:30Noordstraat 30, 9000 GentJelle

Cancellations

Geen annulaire tenzij 48 uur vooraf

* All prices including VAT