Mama & Baby Yoga (Specifiek - No Level)

Starts on Thursday, 06/05/2021
Price 70.00 €

Description:

Het beoefenen van yoga heeft voordelen voor mensen van alle leeftijden. Een gezonde levensstijl kan dan ook niet vroeg genoeg worden meegegeven. Vanuit dit oogpunt bieden wij yogalessen aan voor de allerjongsten. Kinderen reageren zeer positief op de stimulerende, actieve handelingen. Dit is niet alleen leuk voor baby en ouder, het bevordert ook het gevoel van veiligheid en welzijn bij je baby.

Mama & Baby Yoga helpt je af te stemmen op de noden van je kind en bevordert op natuurlijke wijze een sterke band met je baby. De simpele stretches, houdingen en massages zijn gebaseerd op de basis ideeën van yoga en stimuleren niet alleen het welzijn en de ontwikkeling van je baby, ze helpen ook je eigen flexibiliteit en kracht te verbeteren door eenvoudige postnatale stretches en houdingen. De oefeningen zijn bovendien niet alleen voor moeders, ook vaders zijn welkom om deel te nemen! Hoe veel of weinig ervaring je ook met yoga hebt, je zal merken dat je baby je veel kan leren.

DIT IS WAT JE MAG JE VERWACHTEN ALS JE VIA ONZE LIVESTREAM MEEDOET:

Annelies geeft les vanuit haar privé yogaruimte bij haar thuis. Ze is goed zicht- en hoorbaar en je kunt haar persoonlijk aanspreken aan het begin en einde van de les. Ook tijdens de les is er mogelijkheid tot interactie. Je maakt het jezelf comfortabel met een dekentje of matje voor een scherm waarop jij kunt inloggen op Zoom (computer, tablet, smartphone, televisie). Enkele dagen voor aanvang van de reeks sturen we je een instructiemail met de link naar de lessen.

Nodig: een yogamat (of andere mat), een dekentje.

Niveau: Specifiek - No Level > check onze website voor een uitgebreide uitleg over onze niveau's: www.yoga-on-call.be/lessen#levels


Cancellations

Tot 24 uur voor aanvang van de workshopreeks kun je gratis annuleren. Hierna niet meer. Stuur een mailtje naar info@yoga-on-call.be om de mogelijkheden te bekijken.

* All prices including VAT