Workshop: Yoga voor schouders en nek

Starts on Friday, 30/09/2022
Price from 27.00 €

Description:

Veel mensen hebben last van (chronische) nek- en schouderpijn. Niet te verwonderen als je bedenkt hoeveel uren we achter de bureau en de computer doorbrengen, vaak in een verkeerde houding. Of misschien doe je veel activiteiten waarin je steeds je schouders, armen en bovenrug moet gebruiken? Of je sport intensief met steeds dezelfde bewegingen? Zelfs tijdens het koken, in de tuin werken, je kinderen optillen of zelfs in verkeerde houding slapen kan jou overbelasting geven in schouder en nek en pijn uitlokken in dat gebied, zelfs tot hoofdpijn toe. Ook stress, angst en slapeloosheid of een verkeerde ademhaling brengen ons tot onbewust optrekken van de schouders en oppervlakkig ademen waardoor deze pijnklachten kunnen ontstaan of toenemen.

Met theoretische en praktische uitleg en aan de hand van verschillende oefeningen en een yogales leer je in deze workshop vanuit jouw lichaam om te gaan met deze problemen, je van pijn te verlossen of het te voorkomen.


Teacher :

Katja

Dates:

DateTimeAddressTeacher
1.30/09/202219:30 - 21:30Het gezonde huis - Blandenstraat 236, 3053 HaasrodeKatja

Cancellations

Je kan tot 48u voor start van de les nog annuleren. Gelieve dit ook effectief te doen als je verhinderd zou zijn, zodat je niet onnodig een plaats inneemt van iemand op de wachtlijst.

* All prices including VAT