WEEKENDRETREAT: THUISKOMEN IN JEZELF 13-15/10

Starts on Friday, 13/10/2023
Price from 0.00 €

Description:

NOOD AAN VERTRAGING?

Voel je nood aan tijd voor jezelf, los van alle dagelijkse verplichtingen? Op te laden, om opnieuw met een frisse blik en meer zelfzorg je leven vorm te geven?

In ons weekendretreat kom je helemaal tot rust, op jouw eigen ritme. We bieden een heel programma aan, maar is geheel vrijblijvend. Jij bepaalt hoe diep je gaat in het losmaken van je hoofd en lichaam, inzichten en zelfs transformatie stimuleert, in groep of helemaal op jezelf.

JEZELF ONDERDOMPELEN IN ZELFZORG 

Verwacht je aan yoga, meditatie, oefeningen rond inchecken bij jezelf, een workshop rond zelfzorg, een cacaoceremonie met zelfmassage, infraroodsauna, stiltewandeling in eigen natuurgebied en uiteraard nog wat tijd voor rust en reflectie. Je kan aan alles deelnemen of helemaal niks. Jij kiest!

De omstandigheden in Kristien haar leven hebben gebracht dat zelfzorg een absolute prioriteit moest worden. Haar kompas is afgestemd op zelfzorg, - liefde en authenticiteit. Verbinding met haarzelf en van daaruit met een ander. ART (Authentic Relating Training) is haar passie en wil graag deze vaardigheden met ons delen. Helena begeleidt vanuit intuïtie yoga en meditatie op maat van haar cliënteel. Ze zal de cacaoceremonie met massage en saunabeleving begeleiden om tot een diepere verbinding te komen met jezelf en je lichaam. Samen zorgen ze voor een veilige omgeving waar ruimte is voor kwetsbaarheid, authenticiteit en zelfzorg.

WAAR?

Kasteelhoeve Wange is een 300 jaar oude vierkantshoeve in het golvende Hageland, gelegen aan een rivier in erkend landschappelijk waardevol agrarisch gebied. Grondig en duurzaam gerenoveerd, sober en kwaliteitsvol. In de weiden rondom de hoeve verblijft een grote kudde paarden. Een verblijf in de hoeve is een aparte en pure ervaring: de natuur, de rust, de vergezichten, de paarden, het water, het land…

Hier ga je terug naar de essentie.

VEGETARISCH

Geniet van een overheerlijke ambachtelijke keuken met zoveel mogelijk groenten uit eigen tuin. Het menu van de dag wordt zoveel mogelijk bepaald op basis van het aanbod van de eigen moestuin en seizoensgroenten.

De inbegrepen maaltijden: Vrijdag en zaterdagavond avondbuffet met dessert, zaterdag en zondagochtend ontbijt, middagmaal en 4-uurtje.

Water, thee, koffie, biologisch appelsap is onbeperkt beschikbaar.

PRIJS: (all-in)

Nog tot 27/9 korting op het 2e deel!

Daarna worden de inschrijvingen afgesloten!

- éénpersoonskamers met eigen badkamer (volzet) 475 euro

- tweepersoonskamers met een eigen badkamer (nog 4 bedden) of kleine 1 persoonskamer in annex bij 2 persoonskamer met de gedeelde badkamer (2 bedden)450 euro

-tweepersoonskamers met gezamenlijke badkamer delen.(6 bedden)450 euro

Verzeker alvast je plaats en betaal het voorschot van 250 euro.

Stuur een mailtje naar [email protected] met al je vragen, om de keuze van je kamer en eventuele allergieën of voedselintoleranties door te geven.

Na inschrijving of op vraag krijg je het gedetailleerde dagverloop van het retreat en krijg je de uitnodiging om de rest van jouw deelname te betalen.

Nog niet overtuigd? Lees hieronder enkele reviews van vorige editie: 

*De intuitieve yoga van en met Helena is soms magisch en brengt rust in lichaam en hoofd. ’s Ochtends rustig ontwaken en ’s avonds alles weer in balans voor de nacht. Met daartussen genieten van eerlijke voeding en de natuurlijke omgeving. ~Vera

*De yoga- en meditatieretreat in Borgloon was echt top, van de yogasessies en de sfeer in de groep tot en met het eten! Ik heb er echt van genoten en tegelijk ook veel geleerd. Heel erg bedankt aan Helena om dit allemaal te organiseren, om ons altijd met de glimlach te begeleiden en iedereen zo te inspireren! Het was een supermooie ervaring. ~Alexandra

*“Ik heb genoten van een korte maar pittige luxeretreat die georganiseerd is door Helena. Het was een goed gevuld programma waarbij we mochten kennismaken met meditatie en rustige yogalessen. Er was voldoende tijd om te reflecteren naar jezelf toe als in groep. De gezonde maaltijden waren overheerlijk. Helena is een zeer warm persoon waarbij je jezelf mag en kan zijn. Zij bereid de weekends met veel zorg voor en heeft oog voor detail. Ze heeft het volledig naar ons zin gemaakt door de speciale verassingen die ze in petto heeft. Een aanrader voor iedereen die nood heeft aan me-time en open staat voor zelfreflectie”. ~Dorien

*Jij deed dat super, lieve Helena! Ik bewonder jouw energie en positiviteit die je uitstraalt. Ik zou niet eender welk yoga-weekend zomaar opzoeken. Ik heb dit gekozen omdat jij het bent en heb er geen moment van spijt van gehad! ~Bernice


Teacher :

Helena

Helena was meer dan 20 jaar leerkracht niet-confessionele zedenleer en gaf daarnaast hedendaagse dans. Na haar eerste yogales wist ze al meteen dat ze hier ooit lesgever in wilde worden. Helena volgde haar opleiding bij de Ashtanga Yoga Academie van Annemieke van der Zouwen? Sindsdien stopte ze niet meer met bestuderen en het uitbreiden van haar yogainteresses. Jaarlijks gaat ze nog terug naar haar roots voor een teacher training met Manju Jois.


Dates:

DateTimeCityTeacher
1.13/10/202316:30 - 16:31Berthoudersplein 31, 2800 MechelenHelena

Cancellations

Annulatievoorwaarden

Er worden altijd 25% administratiekosten aangerekend. Early birds 40%.

-Tot 31/8 krijg je 75% terug.

-50% tot 15/9, early bird 0%

-25% tot 30/9, nadien is geen terugbetaling meer mogelijk.

Volledige terugbetalingen zijn enkel mogelijk als je zelf een andere kandidaat vindt dat meegaat in jouw plaats. Uiteraard hopen we dat niemand annuleert, maar om ons financieel wat te beschermen integreren we deze voorwaarden.

* All prices including VAT