One day for YOU retreat

Starts on Friday, 07/01/2022
Price 70.00 €

Description:

Voelde voor jou 2021 ook als een heel intens jaar?

Een jaar waar je al eens de pedalen verloor, de moed in je schoenen zakte, je hulpeloos in de zetel onderuit schoof hopend op een nieuw begin, …?

Op 7 januari neem ik je een dag mee in het teken van herbronnen, het goed inzetten van het nieuwe jaar, helemaal in teken van JOU met veel zelfzorg. Verwacht je aan een volledige dag met meditatie, een workshop met zelfreflectie, tools om meer zelfzorg consequent in te bouwen in je dagelijks leven, een stiltewandeling en uiteraard veel yoga.

Geïnteresseerd? Schrijf je snel in, want er zijn slechts 10 plaatsen om voldoende persoonlijke aandacht te kunnen geven aan ieders noden.

Start om 9u30, welkom vanaf 9u. Einde rond 18u. Water, thee, noten en fruit wordt voorzien in de studio.

Zelf voorzien: lunch, comfortabele kledij voor de yoga én de wandeling, degelijke wandelschoenen of laarzen (er kan modder zijn), notitieblaadjes of schriftje. Prijs: 70 euro


Teacher :

Helena

Helena is van beroep leerkracht niet-confessionele zedenleer. Ze is sociaal, verdraagzaam, kritisch en vooral goedlachs. Na haar eerste yogales bij Carsten Weise wist ze al meteen dat ze hier ooit lesgever in wilde worden. Helena volgde haar opleiding bij de Ashtanga Yoga Academie van Annemieke van der Zouwen en volgt regelmatig opleidingen om haar trouwe studenten nog beter te kunnen helpen.


Dates:

DateTimeAddressTeacher
1.07/01/202209:30 - 18:00Berthoudersplein 31, 2800 MechelenHelena

* All prices including VAT