Workshop: Backbend Clinic

Startet am Sunday, 03/12/2023
Price 35.00 €

Description:

Wil je achterwaartse buigingen veiliger en efficienter leren uitvoeren? Dan is deze workshop voor jou. We mobiliseren onze schouders, rug, dijen en heupen en staan af en toe stil bij de essentiele acties van de schouders en heupen in onze backbends.

Kortom, we doen een diepe yogapractice en leren de uitvoering van onze backbends te verfijnen.

Achteroverbuigingen hebben veel voordelen. Ze stimuleren het centrale zenuwstelsel, versterken het immuunsysteem, herschikken en vergroten de mobiliteit in de wervelkolom, openen de heupen, versterken en strekken de benen. Andere voordelen zijn het masseren van de vitale organen en klieren en het losmaken van de gewrichten. Backbends verhogen het energieniveau en verlichten de spanningen die in de spieren zijn opgeslagen. Mentaal kunnen ze ons leren om moedig te zijn en onze angsten los te laten.

Om dus alles uit onze backbends te halen, zullen we de fundamentele technieken om ze te oefenen nader bekijken. We openen bepaalde gebieden in het lichaam die de neiging hebben om achteroverbuiging te beperken, zoals onze quadriceps, psoas, bovenrug en schouders.

We zullen ook de uitlijning van de achteroverbuigingen nader bekijken en werken met de positionering van heupen en schouders om meer ruimte en gemak te creëren.

Deze les is ontworpen om je achteroverbuigingen veiliger en efficiënter te maken, zodat we kunnen genieten van de vele fysieke en mentale voordelen die ze te bieden hebben.

Open voor alle niveaus (vanaf 5-tal lessen ervaring met Vinyasa Yoga)


Trainer :

Alexander

Alexander doceert Vinyasa Yoga, Yin Yoga, Relax & Renew én Roll & Release bij YOC. Zijn biografie vind je op onze website www.yoga-on-call.be.


Dates:

DateTimeCityTrainer
1.03/12/202315:00 - 17:00Oudescheldestraat 16, 9000 GentAlexander

Cancellations

Annulering van workshops en cursussen door de deelnemer kan uitsluitend via e-mail plaatsvinden en is voor het eerst aan de orde als deze Yoga on Call heeft bereikt. Tot één maand voor de aanvangsdatum kan de deelnemer annuleren met terugbetaling van het inschrijfgeld, minus een administratieve kost van 10 euro. Bij annulering tot 8 dagen voor de aanvangsdatum wordt 50% van het totale inschrijfgeld in rekening gebracht. Bij annulering nadien wordt geen inschrijfgeld terugbetaald.

* All prices including VAT