Ouder & Kind Yoga

Starts on Sunday, 10/09/2023
Price from 25.00 €

Description:

Ouder & Kind Yoga (6-12 jaar)

(Plus) papa’s en- mama’s, opa’s en oma’s, peters en meters of anderen die samen met hun (klein-) kind of pupil de prikkels van het dagelijkse leven even on hold willen zetten, zijn meer dan welkom in deze les Ouder & Kind yoga.

Op een speelse manier komen jullie samen tot rust en versterken jullie je onderlinge band.

Kinderen houden zowel van dynamische en actieve yogahoudingen, van een speelse uitvoering van de yogahoudingen met z’n tweeën alsook van ontspannende houdingen om tot rust te komen. Samen met een vertrouwde volwassene ontdekken ze dat tot rust komen leuk kan zijn.

Deze lessen zijn ideaal voor kinderen tussen 6 en 12 jaar.

BELANGRIJK: Is je kind jonger? Schrijf je dan in voor de Ouder & Kleuter Yoga op dezelfde dag van 15u30 tot 16u30. Is je kind net iets ouder? Stuur ons een mailtje met de vraag of dit oké is. De lessen zijn gericht op lagere school leeftijd, zowel qua oefeningen, motoriek, als qua verhaal en aandachtspanne.

--------

De lessen gaan door bij 5 inschrijvingen. Zeg het voort! Indien niet voldoende deelnemers, krijg je het inschrijfgeld uiteraard integraal terug.

---------

Annuleringsvoorwaarden:

Tot één maand voor de aanvangsdatum kan de deelnemer annuleren met terugbetaling van het inschrijfgeld, minus een administratieve kost van 10 euro. Bij annulering tot 8 dagen voor de aanvangsdatum wordt 50% van het totale inschrijfgeld in rekening gebracht. Bij annulering nadien wordt geen inschrijfgeld terugbetaald.


Trainer :

Siel

Siel doceert Iyengar Yoga bij YOC. Haar biografie vind je op onze website www.yoga-on-call.be.


Dates:

DateTimeCityTrainer
1.10/09/202314:00 - 15:00Oudescheldestraat 16, 9000 GentSiel
2.19/11/202314:00 - 15:00Oudescheldestraat 16, 9000 GentSiel

Cancellations

Annulering van workshops en cursussen door de deelnemer kan uitsluitend via e-mail plaatsvinden en is voor het eerst aan de orde als deze Yoga on Call heeft bereikt. Tot één maand voor de aanvangsdatum kan de deelnemer annuleren met terugbetaling van het inschrijfgeld, minus een administratieve kost van 10 euro. Bij annulering tot 8 dagen voor de aanvangsdatum wordt 50% van het totale inschrijfgeld in rekening gebracht. Bij annulering nadien wordt geen inschrijfgeld terugbetaald.

* All prices including VAT