Ouder & Kleuter Yoga

Starts on Sunday, 10/09/2023
Price from 25.00 €

Description:

Ouder & Kleuter Yoga (3-6 jaar)

(Plus)papa’s en -mama’s, opa’s en oma’s, peters en meters of anderen die samen met hun (klein-)kind of pupil de prikkels van het dagelijkse leven even on hold willen zetten, zijn meer dan welkom in deze les Ouder & Kleuter Yoga.

Op een speelse manier komen jullie samen tot rust en versterken jullie je onderlinge band. Tijdens de les gaan jullie op avontuur en ontdek je samen met Mia de Yoga-muis de speelse en fantasierijke kanten van yoga. Een ster nadoen, fladderen als een vlinder, springen als een konijn of rusten als een muis.

Deze lessen zijn ideaal voor kinderen tussen 3 en 6 jaar.

BELANGRIJK: Is je kind ouder? Schrijf je dan in voor de Ouder & Kind Yoga op dezelfde dag van 14u tot 15u. Is je kind net iets jonger? Stuur ons een mailtje met de vraag of dit oké is. De lessen zijn gericht op kleuter leeftijd, zowel qua oefeningen, motoriek, als qua verhaal en aandachtspanne.

--------

De lessen gaan door bij 5 inschrijvingen. Zeg het voort! Indien niet voldoende deelnemers, krijg je het inschrijfgeld uiteraard integraal terug.

---------

Annuleringsvoorwaarden:

Tot één maand voor de aanvangsdatum kan de deelnemer annuleren met terugbetaling van het inschrijfgeld, minus een administratieve kost van 10 euro. Bij annulering tot 8 dagen voor de aanvangsdatum wordt 50% van het totale inschrijfgeld in rekening gebracht. Bij annulering nadien wordt geen inschrijfgeld terugbetaald.


Trainer :

Siel

Siel doceert Iyengar Yoga bij YOC. Haar biografie vind je op onze website www.yoga-on-call.be.


Dates:

DateTimeCityTrainer
1.10/09/202315:30 - 16:30Oudescheldestraat 16, 9000 GentSiel
2.19/11/202315:30 - 16:30Oudescheldestraat 16, 9000 GentSiel

Cancellations

Annulering van workshops en cursussen door de deelnemer kan uitsluitend via e-mail plaatsvinden en is voor het eerst aan de orde als deze Yoga on Call heeft bereikt. Tot één maand voor de aanvangsdatum kan de deelnemer annuleren met terugbetaling van het inschrijfgeld, minus een administratieve kost van 10 euro. Bij annulering tot 8 dagen voor de aanvangsdatum wordt 50% van het totale inschrijfgeld in rekening gebracht. Bij annulering nadien wordt geen inschrijfgeld terugbetaald.

* All prices including VAT