Iyengar Yoga met de stoel

Starts on Sunday, 17/12/2023
Price 40.00 €

Description:

Typisch voor Iyengar yoga is het gebruik van hulpmiddelen zoals riemen, blokken, dekens en ook een stoel. In deze workshop focussen we ons op het gebruik van de stoel binnen Iyengar Yoga. Dus niet te verwarren met stoelyoga.

Breekt het koud zweet je uit als je een stoel moet nemen tijdens een yogales en je niet goed weet hoe die te gebruiken, open klappen en weer sluiten zonder ongelukken? Of heb je al wat ervaring met yoga en wil je je verdiepen in het gebruik van de yogastoel in je (self)practice? Dan is deze workshop ideaal voor jou!

Samen oefenen we een reeks yogahoudingen vol variaties mét stoel. De stoel kan enerzijds ondersteunend werken. Hierdoor wordt het eenvoudiger om alle acties juist uit te voeren en kan je met nog meer focus werken aan de juiste uitlijning van de yogahouding. Anderzijds kan de stoel ook activerend werken. Hierdoor word je uitgedaagd en gestimuleerd om de acties correct uit te voeren. Op het einde van de workshop kent de yogastoel geen geheimen meer voor jou!

-----------

Toegankelijk voor zowel beginnende als gevorderde yogi's.

De workshopreeks gaat door bij 6 inschrijvingen. Zeg het voort! Indien niet voldoende deelnemers, krijg je het inschrijfgeld uiteraard integraal terug.

---------

Annuleringsvoorwaarden:

Tot één maand voor de aanvangsdatum kan de deelnemer annuleren met terugbetaling van het inschrijfgeld, minus een administratieve kost van 10 euro. Bij annulering tot 8 dagen voor de aanvangsdatum wordt 50% van het totale inschrijfgeld in rekening gebracht. Bij annulering nadien wordt geen inschrijfgeld terugbetaald.


Trainer :

Siel

Siel doceert Iyengar Yoga bij YOC. Haar biografie vind je op onze website www.yoga-on-call.be.


Dates:

DateTimeCityTrainer
1.17/12/202314:00 - 17:00Oudescheldestraat 16, 9000 GentSiel

Cancellations

Annulering van workshops en cursussen door de deelnemer kan uitsluitend via e-mail plaatsvinden en is voor het eerst aan de orde als deze Yoga on Call heeft bereikt. Tot één maand voor de aanvangsdatum kan de deelnemer annuleren met terugbetaling van het inschrijfgeld, minus een administratieve kost van 10 euro. Bij annulering tot 8 dagen voor de aanvangsdatum wordt 50% van het totale inschrijfgeld in rekening gebracht. Bij annulering nadien wordt geen inschrijfgeld terugbetaald.

* All prices including VAT