Weekend Workshop: Handstand in Yoga

Starts on Saturday, 03/06/2023
Price from 50.00 €

Description:

Tijdens twee namiddagen zal je volledig ondergedompeld worden in de fun van handstand! 

We starten vanaf de basis, bouwen op naar verschillende handstand shapes en hoe erin en eruit te geraken. Handstand ervaring is geen must, maar je comfortabel voelen op je handen tegen een muur is zeker een plus. Moet je nog wat angst overwinnen? Daar helpen we jou bij!

Het is mogelijk om je in te schrijven voor één namiddag, maar het volledige weekend meedoen is natuurlijk dubbel zo effectief en dubbel zo leuk! 

 

zaterdag: 

  • Opbouwen naar handstand met behulp van de muur 
  • Hoe veilig uit handstand geraken 
  • Verschillende handstand shapes 

 

zondag: 

  • Transities tussen handstand shapes 
  • Hoe in handstand geraken 
  • Free practice en werken aan persoonlijke doelen 

Voor niveau: Verkennen - All Levels > check website > lessenrooster > levels

---------

MEET KATRIEN: 

Katrien is een ervaren en gepassioneerde yogadocente uit Leuven voor wie handstand een uit de lange gelopen hobby is geworden. Ze reist rond de wereld om van de beste teachers bij te leren en houdt ervan deze kennis en liefde voor handstand met andere yogi's te delen. Ontdek samen met haar de uitdaging, maar vooral de fun van ondersteboven staan!


Dates:

DateTimeCityTrainer
1.03/06/202314:00 - 17:00Oudescheldestraat 16, 9000 Gentnot specified
2.04/06/202314:00 - 17:00Oudescheldestraat 16, 9000 Gentnot specified

Cancellations

Annulering van workshops en cursussen door de deelnemer kan uitsluitend via e-mail plaatsvinden en is voor het eerst aan de orde als deze Yoga on Call heeft bereikt. Tot één maand voor de aanvangsdatum kan de deelnemer annuleren met terugbetaling van het inschrijfgeld, minus een administratieve kost van 10 euro. Bij annulering tot 8 dagen voor de aanvangsdatum wordt 50% van het totale inschrijfgeld in rekening gebracht. Bij annulering nadien wordt geen inschrijfgeld terugbetaald.

* All prices including VAT