Initiatie: Handstand in Yoga

Starts on Saturday, 06/05/2023
Price 35.00 €

Description:

Deze workshop zal je helemaal enthousiast maken om op je handen te staan!  

Tijdens deze initiatie starten we van nul en bouwen op naar een correcte handstand techniek. Je hoeft geen ervaring te hebben met handstand, maar je comfortabel voelen bij het idee om ondersteboven te staan tegen een muur is uiteraard een plus.

Na deze 2 uur zal je naar huis gaan met al de tools en tricks om aan de slag te gaan met je eigen handstand practice!

Voor niveau: Verkennen - All Levels > check website > lessenrooster

TIP: Katrien komt het weekend van 3/4 juni terug voor een weekendworkshop!

Meet Katrien

Katrien is een ervaren en gepassioneerde yogadocente uit Leuven voor wie handstand een uit de hand gelopen hobby geworden is. Ze reist rond de wereld om van de beste teachers bij te leren en houdt ervan om deze kennis en liefde voor handstand met andere yogi's te delen. Ontdek samen met haar de uitdaging, maar vooral de fun van ondersteboven staan! 

 

 


Dates:

DateTimeCityTrainer
1.06/05/202316:00 - 18:00Oudescheldestraat 16, 9000 Gentnot specified

Cancellations

Annulering van workshops en cursussen door de deelnemer kan uitsluitend via e-mail plaatsvinden en is voor het eerst aan de orde als deze Yoga on Call heeft bereikt. Tot één maand voor de aanvangsdatum kan de deelnemer annuleren met terugbetaling van het inschrijfgeld, minus een administratieve kost van 10 euro. Bij annulering tot 8 dagen voor de aanvangsdatum wordt 50% van het totale inschrijfgeld in rekening gebracht. Bij annulering nadien wordt geen inschrijfgeld terugbetaald.

* All prices including VAT