Workshop: intuïtie

Starts on Sunday, 12/03/2023
Price 85.00 €

Description:

Het begon allemaal twintig jaar geleden.

In 2003 volgde ik een intuïtie-workshop en wist intuïtief: dit kan ik beter! :)

Waarop ik een programma samenstelde voor een zesdaagse intuïtie-training. Ik trok ermee naar de vormingscentra in Vlaanderen.

Inhoudelijk bestond de training uit bio energetisch lichaamswerk, stimulatie van zintuigen, fantasie en creativiteit, geleide meditatie en relaxatie. Én Yoga uiteraard!

Met dit porseleinen jubileum mag je een montage verwachten, een soort 'best off' uit deze zesdaagse training, maar dan in één zondag van zes uur.

Een onderdompeling in het 'niet weten', en vandaar uit in het leven de juiste keuzes op een intuïtieve manier leren aanvoelen en daarop vertrouwen.

Wat denk je dáárvan?!

Ik verwelkom je graag!

Johan


Trainer :

Johan

Johan doceert Asudra Yoga bij YOC. Zijn biografie vind je op onze website www.yoga-on-call.be.


Dates:

DateTimeCityTrainer
1.12/03/202310:30 - 17:30Oudescheldestraat 16, 9000 GentJohan

Cancellations

Annulering van workshops en cursussen door de deelnemer kan uitsluitend via e-mail plaatsvinden en is voor het eerst aan de orde als deze Yoga on Call heeft bereikt. Tot één maand voor de aanvangsdatum kan de deelnemer annuleren met terugbetaling van het inschrijfgeld, minus een administratieve kost van 10 euro. Bij annulering tot 8 dagen voor de aanvangsdatum wordt 50% van het totale inschrijfgeld in rekening gebracht. Bij annulering nadien wordt geen inschrijfgeld terugbetaald.

* All prices including VAT