Workshop Ashtanga Yoga: Half Primary Series

Starts on Monday, 02/10/2023
Price from 1.50 €

Description:

In deze workshop gaan we dieper in op de voorwaarden voor elke yogahouding, de uitlijning van de houdingen én op 'vinyasa', het 'breathing-movement' systeem waarin we ademhaling en beweging samenbrengen.

Er wordt aandacht besteed aan de veelgemaakte fouten tijdens de Ashtanga 'practice' en hoe we deze kunnen voorkomen. Ook leer je de (speciale) transities van de ene in de andere houding.

De houdingen die aan bod komen zijn Uthkatasana, Virabadhrasana A & B, Dandasana, Pascimattanasana A, B & C, Purvattasana, Ardha Baddha Padma Pascimattanasana,Tiryang Mukha Eka Pada Pascimattanasana, Janu sirsasana A, B & C, Maricyasana A, B, C & D en Navasana. Klik HIER voor een overzicht van de Full Primary Series.

Deze workshop is voor iedereen die reeds een 5-tal Ashtanga Level 1 lessen heeft gevolgd!

Deze workshop kun je volgen voor 2 beurten op je kaart (Flex of Digi) of je betaalt 25 euro voor een losse deelname. De workshop gaat door vanaf 6 deelnemers, door je plaats te boeken/reserveren laat je ons zien dat je komt.

Reserveer of boek je plaats online:

Reserveer: Je reserveert online tegen een kleine kost en betaalt de les in de studio met je Flexkaart (kartonnen beurtenkaart) of je betaalt ter plaatse contant of via Payconiq.

Boek: Je boekt de les online met een Digikaart of Losse Les. Je plaats is verzekerd en de les reeds betaald. De beurt wordt automatisch 'afgeschreven' van je digitale beurtenkaart. Deze kun je raadplegen in je persoonlijke account van Eversports bij 'Producten en Memberships'.


Cancellations

Annulering van workshops en cursussen door de deelnemer kan uitsluitend via e-mail plaatsvinden en is voor het eerst aan de orde als deze Yoga on Call heeft bereikt. Tot één maand voor de aanvangsdatum kan de deelnemer annuleren met terugbetaling van het inschrijfgeld, minus een administratieve kost van 10 euro. Bij annulering tot 8 dagen voor de aanvangsdatum wordt 50% van het totale inschrijfgeld in rekening gebracht. Bij annulering nadien wordt geen inschrijfgeld terugbetaald.

* All prices including VAT