Tiener Yoga - een reeks van 5 lessen

Starts on Friday, 19/08/2022
Price 50.00 €

Description:

Yoga voor als je te oud bent voor de Kids Yoga en nog te jong om je thuis te voelen bij de volwassenen.

Tieneryoga zorgt ervoor dat je je makkelijker kunt concentreren. Het geeft je rust en helderheid in je hoofd waardoor je sneller en effectiever je dingen kunt doen, zoals bijvoorbeeld je huiswerk. Zo houd je tijd en energie over voor de dingen die jij leuk vindt! Tijdens de lessen wordt je je bewust van de dingen die jou bezig houden en ontdek je eigen kracht en mogelijkheden. Yoga en mediatie helpen je omgaan met de veranderingen die je op relatief korte doormaakt op zowel fysiek, mentaal, emotioneel als sociaal vlak. Je krijgt meer voeling met je lichaam en worden je bewust van je ademhaling, de sleutel tot ontspanning. Je leert te vertrouwen op jezelf en hierdoor om te gaan met moeilijke, onzekere situaties.

Tieneryoga doe je samen, gezellig met je leeftijdgenoten!

oga voor tieners van 12-16 jaar! Als tiener maak je op relatief korte tijd veel veranderingen door op zowel fysiek, mentaal, emotioneel als sociaal vlak. Dit is niet altijd even gemakkelijk! Yoga en meditatie helpen bij het omgaan met deze veranderingen. Je krijgt meer voeling met je lichaam en wordt je bewust van je ademhaling, de sleutel tot ontspanning. Je leert te vertrouwen op jezelf en hierdoor om te gaan met moeilijke, onzekere situaties.

De lessen gaan telkens door op donderdag van 17.00-18.00 uur in de Hall van YOC Zuid

Eerstvolgende reeksen, najaar 2021:

Reeks 1: donderdag 09/09, 16/09, 23/09, 30/9 en 7/10 van 17.00-18.00 uur Reeks 2: donderdag 14/10, 21/10, 28/10, 18/11 en 25/11 van 17.00-18.00 uur

De reeksen gaan door vanaf 8 inschrijvingen! Zeg het voort!


Cancellations

Annulering voor deze reeks kan uitsluitend via e-mail plaatsvinden en is voor het eerst aan de orde als deze Yoga on Call heeft bereikt. Tot één maand voor de aanvangsdatum kan de deelnemer annuleren met terugbetaling van het inschrijfgeld, minus een administratieve kost van 10 euro.

Bij annulering tot 8 dagen voor de aanvangsdatum wordt 50% van het totale inschrijfgeld in rekening gebracht. Bij annulering nadien wordt geen inschrijfgeld terugbetaald.

Als een tiener vanwege medische redenen 3 of meer lessen niet kan volgen, kan hij / zij op vertoon van een doktersattest, de gemiste lessen inhalen in een volgende reeks. Alle afwezigheden om andere redenen kunnen niet ingehaald worden en / of in rekening gebracht worden van een volgende reeks. Bij inschrijving voor een reeks betaalt men dus telkens voor de volle reeks van 5 lessen.

* All prices including VAT