Workshop kopstand en handenstand

Starts on Saturday, 11/06/2022
Price 20.00 €

Description:

Kopstand (Sirsasana) en handstand (Adho Mukha Vrksasana) worden ook wel de ‘koningen van de asanas’ genoemd. Deze houdingen boosten je zelfvertrouwen en je energiepijl. Daarnaast zijn deze houdingen inversies, waarbij je hart zich boven hoofd bevindt. Bekijk de dingen op zijn kop en balanceer door het leven vanuit een ander perspectief! Daarom vergen deze houdingen vooral een open geest om angst te overwinnen en te geloven in jezelf. Het geeft je de kans om iets nieuws te proberen en je grenzen te verleggen.

In deze workshop zal je stap voor stap de basis aanleren om op een veilige manier in kopstand en handstand te gaan. Bij kopstand lijkt het alsof je op je hoofd en nek steunt, maar eigenlijk gebruik je voornamelijk je armen en schouders om in deze houding te balanceren. In handstand worden jouw vingers je tenen. We bereiden ons voor en maken ons hele lichaam (maar vooral onze core/kern) warm, om nadien de uitlijningprincipes van Sirsasana en Adho Mukha Vrksasana beter onder de loep te nemen. Op deze manier kan je veilig het plezier en het speelse dat deze houdingen je bieden, zelf ondervinden.

Let op: al wat yoga-ervaring is noodzakelijk om deze workshop mee te volgen. Deze workshop is niet aan te raden voor mensen met zware pols- en/of nekblessures.

Meebrengen: -Een matje (je kan ook een mat huren of kopen) -Draag kledij waar je gemakkelijk in kan bewegen.

Extra informatie: -Graag tijdig inschrijven want het aantal deelnemers is beperkt. -Op het einde van de workshop is er nog een gezellig thee en praatmoment -geen annulatie mogelijk.


Teacher :

No picture available
Anke Paridaens

Dates:

DateTimeAddressTeacher
1.11/06/202213:00 - 15:00Basiliekstraat 9, 1500 HalleAnke Paridaens

Cancellations

geen annulatie mogelijk

* All prices including VAT