Workshop zwangerschapsyoga

Starts on Sunday, 24/10/2021
Price 30.00 €

Description:

Tijdens de workshop maken we een afwisseling tussen oefeningen die je lichaam sterker en soepeler maken anderzijds houdingen die je kunnen helpen om te ontspannen. De combinatie is ideaal, zowel tijdens de zwangerschap zelf als naar de bevalling toe. De oefeningen en houdingen helpen je ook om om te gaan met de veranderingen in je lichaam. Door bewust te ademen leer je om minder stress en spanning vast te houden. Onze yogadocent, Fien Claes, zal jullie begeleiden in deze reis. Fien is mama van 2 dus een grote bron van inspiratie.

*Je kan deelnemen vanaf 14 weken zwangerschap.

*Ervaring met yoga is niet nodig, zelfs wie denkt niet sportief of lenig genoeg te zijn kan de workshop, aangezien elke houding individueel aangepast kan worden.

*Neem je eigen matje mee + dekentje, kussen (eventueel zwangerschapskussen)

*Draag kledij waar je gemakkelijk in kan bewegen.

*Op het einde van de workshop is er nog een gezellig thee en praatmoment met de nodige afstand.

*Schrijf je tijdig in, annulatie tot maximum 48u voor de les.


Teacher :

Fien Claes

Fien, mama van een kleine wervelwind en kersvers yin yogadocent. Ik hou van de natuur, een bruisende stad, tijd doorbrengen met vrienden en mijn gezin, mij terugtrekken met een boek en koffie. Yin en yang... Ik heb yoga leren kennen om een rustpunt in mijn leven te hebben. Noem me gerust multipassioneel. Ik haal mijn energie uit nieuwe uitdagingen en passies. Yoga is daar één van. Eentje die ik zeer graag wil delen met anderen.


Dates:

DateTimeAddressTeacher
1.24/10/202114:00 - 16:00Basiliekstraat 9, 1500 HalleFien Claes

Cancellations

tot 48u voor de sessie

* All prices including VAT