Video library Mobiliteitstraining - side kick

Mobiliteitstraining - side kick

Video
Sport
Box & Kick
Level
All levels
Language
Dutch
Facility/Studio
Het gezonde huis
Teacher
Johan (Swennen)
Availability after purchase
1 month
Login to watch video

Price

10.00 €Single ticket
0.00 €4 gratis Kerstlessen
40.50 €Al onze Yoga, Pilates en BBB video's (voor één maand)
37.50 € / monthAl onze Yoga, Pilates en BBB video's (wordt iedere maand automatisch verlengd)

About the class

Hoofdfocus zijn lenigheids- en krachtoefeningen om een hogere en technischere side kick (of yoko geri) te krijgen. Bij de cooldown zijn er nog enkele stretches oa voor de side split.

Als al je traptrainingen alleen maar uit stampen bestaan, dan heb je vaak de neiging om je techniek aan te passen aan je zwakke schakels. Niet enkel je techniek gaat hieronder leiden maar je gaat ook je zwakke schakels niet verbeteren waardoor je op een plateau komt vast te zitten of je gaat vooruitgang willen forceren waardoor je je gaat blesseren. In deze training pakken we het anders aan. We gaan ieder stukje beweging van de trap analyseren, dit zowel voor het stampbeen als voor het standbeen. Daardoor kunnen we voor elk stukje een lenigheids- en een krachtoefening voorzien. Hierdoor pakje al je schakels aan. Je gaat de techniek beter begrijpen en verbeteren. Je gaat ook alles leniger en sterker maken wat resulteert in een mooiere en hogere side kick. Dankzij deze video ga je systematisch vooruitgang kunnen maken!

Deze training zal trouwens ook een overdracht geven naar een hogere roundhouse kick (mawashi geri) en een betere open front split.