Yoga on Call is een laagdrempelige yogastudio met twee locaties in Gent, YOC Zuid (centrum) en YOC Noord (rand). In totaal bieden we 70 groepslessen per week, verdeeld over drie zalen. Een team van 20 gediplomeerde yogadocenten staat wekelijks voor je klaar. De zalen zijn professioneel uitgerust, inclusief vrij gebruik van Manduka yogamatten. Ze concentreren hier op actieve vormen zoals Vinyasa, Iyengar en Ashtanga Yoga, maar ze vullen dit mooi aan met Yin, Relax & Renew en Yoga Nidra. Ook aanstaande moeders, kinderen en tieners kunnen bij hen terecht. De locaties zijn gemakkelijk te bereiken met de fiets, het openbaar vervoer én met de auto. Bij YOC Noord kun je gebruik maken van 1,5 uur gratis indoor parking.

show more

Contact

Ratings

4.8
110 ratings, 22 reviews
 • Room quality
  4.7
 • Friendliness & service
  4.9
 • Cleanliness
  4.8
 • Price performance
  4.7
 • Atmosphere
  4.9

Give your opinion!

Publish review
2 days ago

Er bleek iets mis met de link maar eens dat van de baan was hebben we van een heerlijke sessie kunnen genieten!

a month ago

Niks op aan te merken, erg fijne les. Nu ga ik even lobbyen en kijken wat er allemaal in de aanbieding is.

a month ago

super

About the Team

In 2006 startte Dolly Voeten met het geven van (Vinyasa) yogalessen in Gent. Yoga on Call begon letterlijk als yoga-op-afspraak, bij mensen thuis. Vandaar de naam en die is door de jaren heen blijven plakken. Twee jaar later kwam er een bescheiden studio aan de Kuiperskaai. Het lessenrooster breidde zich in rap tempo uit en al gauw werd het er te klein. In 2010 gingen de deuren open van de studio aan de Oudescheldestraat, achter het Zuid Shoppingcentrum, met twee volwaardige en goed uitgeruste yogazalen. In 2011 werden de krachten met Eva Kamala Rodenburg (Iyengar Yoga) verenigd. In 2016 openden ze de deuren van de tweede locatie op Dok Noord en startten ze daar met een Ashtanga Mysore programma in de vroege ochtenduren. Er wordt nu gesproken van YOC Zuid en YOC Noord. Wekelijks bieden ze nog zo’n zeventig lessen aan door een twintigtal professioneel opgeleide yogadocenten. Yoga to the people!

show more

Questions and Answers

Why should I visit Yoga on Call?

Yoga on Call is een laagdrempelige yogastudio in hartje Gent. Ze beseffen maar al te goed dat het leven vandaag de dag nogal druk en hectisch kan zijn. Yoga kan hierbij helpen, maar niet als het een van de vele verplichtingen wordt in je agenda. Vandaar dat ze hun yogalessen op een zo eenvoudig mogelijke manier aanbieden. Je kiest je niveau en je pikt er een lesje uit. De ene week kom je op maandag, de andere week op donderdag. Met zo'n 70 groepslessen per week is er altijd wel een moment dat past!

What should I know of the first visit?

Je kan op eender welk moment tijdens het jaar instromen. Maak een keuze uit het lessenrooster, rekening houdend met je niveau. Beginners kunnen kiezen uit de groene 'Level 1' lessen, de blauwe 'Gentle Level' lessen en de oranje 'No Level' lessen.

Do I need to bring any sport equipment or is it possible to borrow it at the facility?

Manduka yogamatten en al het andere yogamateriaal is aanwezig in de studio's en vrij te gebruiken. Je trekt best gemakkelijk zittende kleding aan of je kleedt je bij hen om. Je hebt geen sportschoenen nodig, je volgt de les op blote voeten. (lees zeker de nieuwe regels ivm Covid-19 van zodra deze bekend zijn)

What do I need to do if I have booked something but am not able to come?

Op locatie: je kunt je tot 3 uur voor de les kosteloos uitschrijven. Daarna niet meer en ben je de reserveringskosten kwijt. Online: je kunt tot 2 uur voor de les uitschrijven en je krediet gebruiken voor een andere online les.

What else should I know of?

Je allereerste les (op locatie) is een proefles en kost 10 euro. Dit is een kennismaking met de studio en dus niet te gebruiken om de verschillende yogastijlen te ontdekken, dan koop je best een 5-beurtenkaart. Ze maken een duidelijk verschil tussen lessen op locatie en live online lessen. Beurtenkaarten hiervoor zijn en blijven strikt gescheiden.