Je kan lessen volgen op verschillende locaties, bv. Gent, Berlare, Oudenaarde, Serskamp en Wetteren. Zij werken in kleine groepen zodat ze je steeds de volle aandacht kunnen geven. Ze bieden verschillende groepslessen of individuele sessies aan. Je kan bij hen terecht voor een stevige workout of een rustgevende yogales. Pop Pilates, Strong by Zumba, Piloxing KO en Barre workout. Vinyasa, Hangmatyoga, Wobbelyoga, Stoelyoga en kinderyoga. Ook is er de mogelijkheid tot een weerbaarheidstraining, dit kan in de rots & water training. Bij de kind/ouder of de mama/baby yoga kan je samen genieten van een uurtje Qtime met elkaar. Je kan ook bij hen terecht voor een teambuilding, vrijgezellenfeest of verjaardagsfeestje. Er worden ook sportkampen aangeboden in de schoolvakanties.

show more

Contact

Ratings

4.9
15 ratings, 3 reviews
 • Room quality
  4.7
 • Friendliness & service
  5
 • Cleanliness
  4.7
 • Price performance
  5
 • Atmosphere
  5

Give your opinion!

Publish review
2 months ago

Superleuk!

3 months ago

Karlien

10 months ago

Zeer leuk en aangenaam

About the Team

Sabrina startte studio yogadreams uit een passie voor yoga. Deze passie ging verder in workouts en fitnesstrainingen, de tijd voor jezelf maken en zorg dragen voor je lichaam. Karlien haar passie voor yoga ging ook steeds meer openbloeien en ze haalde hier heel wat voldoening uit. Dit doet ze in combinatie met rots & water trainingen, via deze trainingen leert ze kinderen aan zich weerbaarder op te stellen en hun eigen grenzen aan te geven. Katrien is een kleuterjuf die ook wobbelturnen geeft voor de allerkleinsten. Een geweldige combinatie van bewegen en spelen.

" Vanuit zelfliefde ontstaat een diepe rust en geluk " " Wees je eigenwijze zelf "

show more

Questions and Answers

Why should I visit Studio Yogadreams?

Het aanbod is zo ruim mogelijk. Zo heb je een ruime keuze en kan je steeds eens iets nieuws proberen. Regelmatig bieden ze ook eens een losse workshop.

What should I know of the first visit?

Je hoeft niet speciaal ergens op te letten. Iets wat zij steeds meegeven, luister naar je lichaam! Zowel in de yoga lessen als in de workouts is het nodig om jouw eigen ritme aan te nemen.

Do I need to bring any sport equipment or is it possible to borrow it at the facility?

Eigen materiaal meenemen naar de les is niet nodig. Alle materialen zijn steeds aanwezig in de zaal of worden voorzien als dat nodig is. Het enige wat je wel kan meebrengen is een handdoek voor tijdens een workout training. Water en thee zijn ook voorzien in de zaal.

What do I need to do if I have booked something but am not able to come?

Als je niet aanwezig kan zijn in een les dan stuur je best even een berichtje. Je kan hen steeds bereiken op het nr 0471829276. Ook als je iets later in de les zou toekomen dan laat je het best even weten via een bericht.

What else should I know of?

Je kan steeds voor alle info even een mailtje sturen naar [email protected] Lessen kunnen online betaald worden of in de les. Lessen die betaald zijn worden niet terugbetaald, kan je niet aanwezig zijn in de les dan zoeken we samen naar een oplossing dat je deze op een ander moment nog kan inhal