De life-a-licious studio bevindt zich te Lauwe. In de Knokbeeklaan, vlakbij de schonekeerstraat. De studio wordt gebruikt voor individuele trainingssessies en sessies in kleine groepen van maximaal 8 personen. Het park bij Hoeve Delaere in Lauwe wordt gebruikt voor Boot Camp sessies tot 25 personen. Er worden personal training sessies aangeboden, small group training en Boot Camp.

show more

Contact

Ratings

0
0 ratings, 0 reviews
  • Room quality
  • Friendliness & service
  • Cleanliness
  • Price performance
  • Atmosphere

Give your opinion!

Publish review

About the Team

Sarah Vandaele - oprichter en trainer. Sarah heeft 20 jaar ervaring in de fitness en preventieve gezondheidsindustrie. Ze helpt haar klanten met heel veel passie zowel tijdens fysieke training sessies als tijdens consultaties gezonder en fitter te worden. Tessa De Schipper - trainster. Tessa is de life-a-licious running coach. Ze combineert dit met haar werk als psychomotorisch therapeut.

show more

Questions and Answers

Why should I visit Life-A-Licious?

Life-a-licious is een community. Bij life-a-licious kan je terecht voor een wekelijkse fitness workout, maar ook om te genieten van het samen sporten met anderen of om kennis op te doen en bij te leren over welke manieren je gezonder, gelukkiger, energieker en vol zelfvertrouwen in het leven te staan.

What should I know of the first visit?

Als je voor het eerst bij life-a-licious komt sporten, let dan goed op de demonstraties en vraag zeker uitleg als je iets niet goed begrijpt. Kijk en luister dus goed naar de uitleg van de oefeningen. Dit is van belang om blessures te vermijden en dus veilig te sporten.

Do I need to bring any sport equipment or is it possible to borrow it at the facility?

Je brengt best een flesje water mee en eventueel een handdoekje voor zweet. In de studio zijn kleine handdoekjes voorzien indien nodig en je kan er je waterflesje bij vullen.

What do I need to do if I have booked something but am not able to come?

Als je geboekt hebt om aan een sessie deel te nemen en toch niet kan komen, dan laat je best zo snel mogelijk iets weten via text aan de trainer van de desbetreffende sessie.

What else should I know of?

Verder moet je weten dat elke stap telt. Of dit nu grote mijlpalen zijn of kleine nieuwe gewoontjes, dat maakt niet uit. Elke stap in de goeie richting is een stapje dichter bij een gezonder bestaan!