Dansclub Varya is een dansclub die reeds meer dan 30 jaar een gevestigde waarde heeft in Varsenare en Jabbeke. Iedereen is welkom in onze dansfamilie! Van de allerkleinsten (2,5-3j) tot volwassenen (zolang men zich jong van geest voelt)! We bieden kleuterexpressie, Hip-Hop, Streetdance, G-dans, stijldansen (koppeldans), Creatieve dans, Saltumba en LaBlast aan.

Momenteel gaan de danslessen door in het sportcentrum te Varsenare en het Vrijetijdscentrum te Jabbeke.

Reviews

5
44 ratings, 9 reviews
 • Room quality
  4.9
 • Friendliness & service
  5
 • Cleanliness
  5
 • Price performance
  5
 • Atmosphere
  5

Give your opinion!

Publish review
2 months ago

Leuke bende met voor elk wat wils.

2 months ago

Super

2 months ago

topdansschool

About the Team

De club werd meer dan 30 jaar geleden opgericht door de BGJG en de eerste danslessen waren voor een groep vrienden die graag wilden koppeldansen. De groep werd steeds groter en enkele jaren nadien waren de kinderen oud genoeg en ging het jeugddansen van start. Deze familiesfeer is nog steeds te voelen als je bij ons binnen komt.

Ons team bestaat uit 6 bestuursleden, 9 docenten, een 'reddertjesgroep' die tal van leuke activiteiten organiseert en tientallen vrijwilligers die ons bijstaan tijdens grote activiteiten.

Ons motto: dans met je hart en je voeten zullen volgen.

Questions and Answers

Why should I visit Dansclub Varya vzw?

Iedereen is welkom. We hebben voor iedereen wat wils en zijn ook apetrots op onze G-werking. Daarnaast proberen we het mogelijk te maken om mensen met een beperking ook te integreren in onze reguliere werking.

What should I know of the first visit?

"Check zeker onze leslocatie (Varsenare/Jabbeke) en een beetje voor tijd aankomt zodat je contact kan maken met de verantwoordelijke. Kleed je gemakkelijk en breng bij regenweer droge schoenen mee. "

Do I need to bring any sport equipment or is it possible to borrow it at the facility?

"Gemakkelijk zittende kledij is aangenaam om te bewegen. Alsook goed zittende schoenen en bij regenweer droge schoenen. We staan er ook op om te drinken tijdens het uurtje sporten.

Als je wenst deel te nemen aan onze optredens, wensen we zwart schoeisel. De showkledij wordt door de club voorzien.

What do I need to do if I have booked something but am not able to come?

Meld je tijdig (3u voor aanvang) af als je een les niet kan komen anders verlies je je beurt alsnog. De meeste lessen zijn in cursusverband en worden als één geheel gezien. Kan je een les niet komen? Dan wordt de choreo herhaald (slechts 1 les). LaBlast is hiervan een uitzondering.

What else should I know of?

Eind april/begin mei is onze jaarlijkse voorstelling. Deelname is vrijblijvend maar altijd heel plezant voor de dansers. Tijdens onze voorstelling krijgen dansers de kans om hun beste beentje voor te zetten en ouders, familie, vrienden en kennissen te tonen wat ze doorheen de lessen geleerd hebben.