Dagworkshop Hormoonyoga @ Yoga on Call Zuid
Dagworkshop Hormoonyoga @ Yoga on Call Zuid

Dagworkshop Hormoonyoga

Hormonyoga

Workshop

@ Yoga on Call Zuid

Dagworkshop Hormoonyoga @ Yoga on Call Zuid
Dagworkshop Hormoonyoga @ Yoga on Call Zuid

Ook vaak zin om een vakbondsactie tegen je hormonen te starten? Last van vermoeidheid, onregelmatige cyclus, plotse gewichtstoename, PMS, burn-out? Nee, je bent niet gek. Je hormonen zijn uit balans. En wanneer dat zo is, voel je je niet lekker. Hormoonyoga, ontwikkeld door Dinah Rodrigues, stimuleert de hormoonklieren waardoor de hormoonbalans in je lichaam wordt hersteld en je hormoonproductie op peil wordt gehouden. Ideaal bij klachten als: vermoeidheid, PMS, verminderde vruchtbaarheid, onregelmatige cyclus, laag libido, trage schildklier, cysten, (pre)menopauze, etc. Hormoonyoga is dus voor vrouwen van alle leeftijden! Docente Ineke geeft bovendien heel veel uitleg over wat die hormonen nu eigenlijk doen in ons lichaam. Telkens een heel leerrijke ervaring!

Lees hier een interessant interview met Dinah Rodrigues in Psychologies Magazine: http://yoga-on-call.be//assets/pdf/Hormoonyoga-20180803141945.pdf

Veel vrouwen verwensen hun cyclus en hun hormonen, omdat die zorgen voor ongemak. Je hormoonbalans is alles. Je mag immers nog zoveel talenten en ideeën hebben, als je hormonen uit balans zijn, zul je de energie en veerkracht niet hebben. Maar wanneer je hormoonbalans optimaal is, voel je je fit en zelfverzekerd. Hormoonyoga (re)activeert je hormonen, regelt je cyclus, vergroot je vruchtbaarheid en je libido, vermindert overgangsklachten en geeft je de vitaliteit om je vrouwelijk potentieel te leven tot op hoge leeftijd!

In de Dagworkshop Hormoonyoga leer je de set houdingen en krijg je een hoop informatie over de essentiële rol van hormonen, hoe ze samenwerken, hoe voeding kan bijdragen tot een gezonde hormoonhuishouding, enzoverder. Vaak een ware eyeopener! Lerares Ineke is naast docent Hormoonyoga immers ook Hormooncoach: ‘Ik wil vrouwen inspireren zodat ze merken dat al hun verwarring rond hun lichaam kan worden vervangen door begrip. Je hoeft niet te strijden tegen je hormonen, leer ermee samenwerken.’

Op het einde van de dagworkshop krijg je een hand-out met alle oefeningen zodat je ze thuis kunt beoefenen. We bekijken ook telkens of we een of meerdere oefenlessen kunnen invoeren na iedere dagworkshop, zodat je ook in groep de set kunt blijven oefenen. De energie en ondersteuning van een groepsles is niet te onderschatten!

Voor wie?

Voor alle vrouwen vanaf 35+ of jongere vrouwen indien ze hormonale klachten (bv. pijnlijke menstruaties, pms, trage schildklier, enz) hebben. Geen yogavoorkennis vereist.

Voor wie NIET?

Mannen, zwangere vrouwen, vrouwen die hormoongevoelige borstkanker hebben/hadden, vrouwen met vergevorderde endometriose of myomen, vrouwen korter dan 20 weken bevallen. Bij twijfel, stuur ons een e-mail.

Dagworkshop Hormoonyoga

Een volle dag in het teken van je hormonen! Er wordt een lunchpauze van 45 minuten voorzien een een tea break in de namiddag.

Opgelet: zorg voor een lichte lunch! Een volle maag wordt immers niet blij van de dynamische ademhaling van Hormoonyoga!

Date

Started on Sunday, October 16, 2022

Multiple sessions - see schedule

Location

Oudescheldestraat 16, 9000 Gent

Teacher

teacher

Ineke

About

Ineke doceert Hormoonyoga bij YOC. Voor haar bio: http://yoga-on-call.be/team/ineke

Pricing options

€127.00

Single ticket

Schedule

Check out which dates are available for this event

Date

Time

Location

Teacher

10/16/2022

09:30 AM - 05:30 PM

Oudescheldestraat 16, 9000 Gent

Ineke

Venue information

Reviews

4.8

(No reviews yet)

Cancellation policy

Annulering van workshops en cursussen door de deelnemer kan uitsluitend via e-mail plaatsvinden en is voor het eerst aan de orde als deze Yoga on Call heeft bereikt. Tot één maand voor de aanvangsdatum kan de deelnemer annuleren met terugbetaling van het inschrijfgeld, minus een administratieve kost van 10 euro. Bij annulering tot 8 dagen voor de aanvangsdatum wordt 50% van het totale inschrijfgeld in rekening gebracht. Bij annulering nadien wordt geen inschrijfgeld terugbetaald.

Dagworkshop Hormoonyoga

Date

Started on Sunday, October 16, 2022

Multiple sessions - see schedule

teacher

Ineke

Teacher