Long Sunday Morning Yin & Yang Yoga

Yoga on Call Zuid
at 03/10/2021 10:30-12:30 o'clock (120 min)
Address: Oudescheldestraat 16, 9000 Gent
Price: 25.00 €
Class is fully booked

Prices

25.00 €Single ticket  

About

Onze lange lessen op zondag zijn terug!

Mathieu zal je 2 uur lang begeleiden doorheen een zalige, doch uitdagende, Vinyasa & Yin Yoga reeks. In deze extra lange les is er wat meer tijd voor het uitdiepen van de yogahoudingen, het aanreiken van alternatieven én voor een extra lange Savasana! It’s a yoga treat!

Deze lange les kun je volgen voor 2 beurten op je kaart (Flex of Digi) óf je betaalt 25 euro als je geen beurtenkaart hebt/wil. Je bent welkom om gewoon te komen als je vrije plaatsen ziet. Ben je liever zeker van je plaats? Reserveer of boek je plaats online:

Reserveer: Je reserveert online tegen een kleine kost en betaalt de les in de studio met je Flexkaart (kartonnen beurtenkaart) die je nog hebt of je koopt een nieuwe ter plaatse (liefst contant want dat gaat het snelst, maar via app kan ook). Voor de prijzen: http://www.yoga-on-call.be/yoga#prijzen

Boek: Je boekt de les online met een Digikaart of Losse Les. Je plaats is verzekerd en de les reeds betaald. De beurt wordt automatisch 'afgeschreven' van je digitale beurtenkaart. Deze kun je raadplegen in je persoonlijke account van Eversports bij 'Producten en Memberships'.


Vinyasa & Yin Yoga

Ideaal voor: mensen die houden een van dynamische, creatieve yogareeks afgewisseld met diepere stretches en de deugd van geduld willen oefenen

In deze lessen maken we een combinatie van Vinyasa & Yin Yoga! Yin & Yang dus! We putten uit een breed scala van Asana (houdingen) om de lessen te variëren en alle delen van het lichaam aan te spreken. Geen twee lessen zijn hetzelfde, dus laat je telkens verrassen!

Check onze niveau's! www.yoga-on-call.be/lessenrooster/levels


show more

Trainer

Mathieu
Mathieu doceert Vinyasa Yoga en Yin Yoga bij YOC. Voor zijn bio: http://yoga-on-call.be/team/mathieu

Cancellation conditions

Je kunt tot 2 uur voor aanvang van de les gratis annuleren via 'mijn boekingen' in je persoonlijke account van Eversports. Ben je te laat, dan ben je helaas je reserveringskost / boekingskost kwijt. Ook als je te laat bent, vragen we je om alsnog je 'plek vrij te geven' in ons systeem. Je maakt een andere yogi én ons hier heel blij mee! De 'plek vrij geven' functie is momenteel enkel beschikbaar via de App. Bedankt om deze moeite te doen!