Ashtanga Yoga - All Levels

Yoga on Call Zuid
at 16/08/2022 17:15-18:30 o'clock (75 min)
Address: Oudescheldestraat 16, 9000 Gent
Price: 0.00 €
Online registration is not possible

About

Reserveer of boek je plaats in deze les!

Reserveer: Je reserveert online tegen een kleine kost en betaalt de les in de studio met je Flexkaart (kartonnen beurtenkaart) die je nog hebt of je koopt een nieuwe ter plaatse. Voor de prijzen: http://www.yoga-on-call.be/yoga#prijzen

Boek: Je boekt de les online met een Digikaart of Losse Les. Je plaats is verzekerd en de les reeds betaald. De beurt wordt automatisch 'afgeschreven' van je digitale beurtenkaart. Deze kun je raadplegen in je persoonlijke account van Eversports bij 'Producten en Memberships'.


Ashtanga Yoga

Ideaal voor: mensen die houden van een dynamische, vaste reeks

Ashtanga Vinyasa is de meer traditionele vorm van Vinyasa Yoga. In deze lessen creëren we ook een ononderbroken flow van adem en beweging, maar we beoefenen telkens een vaste reeks van yogahoudingen. We putten uit de Primary Series (First Series) van Ashtanga Yoga. Elke les is dus vrijwel gelijkend wat als voordeel heeft dat je de reeks goed leert kennen, dat je je eigen ‘vooruitgang’ ziet en dat je de reeks overal mee naar toe kunt nemen!

Check onze niveau's! www.yoga-on-call.be/lessenrooster/levels


show more

Trainer

Sophie
Sophie doceert Ashtanga Yoga bij YOC. Haar biografie vind je op onze website www.yoga-on-call.be.

Cancellation conditions

Je kunt tot 2 uur voor aanvang van de les gratis annuleren via 'mijn boekingen' in je persoonlijke account van Eversports. Ben je te laat, dan ben je helaas je reserveringskost / boekingskost kwijt. Ook als je te laat bent, vragen we je om alsnog je 'plek vrij te geven' in ons systeem. Je maakt een andere yogi én ons hier heel blij mee! De 'plek vrij geven' functie is momenteel enkel beschikbaar via de App. Bedankt om deze moeite te doen!