Long Sunday Morning: Connected Breathing met Diana

Yoga on Call Zuid
at 02/10/2022 10:30-12:30 o'clock (120 min)
Address: Oudescheldestraat 16, 9000 Gent
Price: 25.00 €
Online registration is not possible

Prices

25.00 €Single ticket  

About

Bewust verbonden ademhalen of connected breathing is een techniek waar we in een continue flow de ademhaling verbinden gedurende 60 a 75 min begeleid door muziek.

Bewust verbonden ademhalen of 'connected breathing' is een techniek waarbij we in een continue flow de ademhaling verbinden gedurende 60 a 75 min.

Het is een krachtige en veilige manier om het lichaam te voorzien van een extra boost zuurstof en energie. Dit om ons vaak uitgeputte zenuwstelsel te ondersteunen en het zelf genezend vermogen van ons lichaam op gang te brengen.

Ons lichaam wordt op deze manier ook uitgenodigd om diep gewortelde pijn of trauma los te laten. Dit is vaak het gevolg van vastgeroeste of onderdrukte emoties. De plek die het meest ontvankelijk is om deze vast te houden is de buik.

Ademwerk is er voor iedereen en het is een mooie tool om in contact te komen met diepere - vaak onbewuste - patronen die we in ons lichaam.

De totale duur van deze sessie is twee uur, waarbij we genoeg ruimte hebben om ons lichaam voor te bereiden met enkele yogahoudingen.

Door te ademen in groepsverband kun je meesurfen op de energie die we als groep creëren.

Je bent van harte welkom!

Deze lange les kun je volgen voor 2 beurten op je kaart (Flex of Digi) of je betaalt 25 euro voor een losse deelname. De les gaat door vanaf 8 deelnemers, door je plaats te boeken/reserveren laat je ons zien dat je komt. Zie je last minute vrije plaatsen? Dan ben je vrij om gewoon te komen!

Reserveer of boek je plaats online: 

Reserveer: Je reserveert online tegen een kleine kost en betaalt de les in de studio met je Flexkaart (kartonnen beurtenkaart) of je betaalt ter plaatse contant of via Payconiq.

Boek: Je boekt de les online met een Digikaart of Losse Les. Je plaats is verzekerd en de les reeds betaald. De beurt wordt automatisch 'afgeschreven' van je digitale beurtenkaart. Deze kun je raadplegen in je persoonlijke account van Eversports bij 'Producten en Memberships'.

show more

Teacher

Diana
Diana doceert Vinyasa Yoga en Yin Yoga bij YOC. Haar biografie vind je op onze website www.yoga-on-call.be.

Cancellation conditions

Je kunt tot 2 uur voor aanvang van de les gratis annuleren via 'mijn boekingen' in je persoonlijke account van Eversports. Ben je te laat, dan ben je helaas je reserveringskost / boekingskost kwijt. Ook als je te laat bent, vragen we je om alsnog je 'plek vrij te geven' in ons systeem. Je maakt een andere yogi én ons hier heel blij mee! De 'plek vrij geven' functie is momenteel enkel beschikbaar via de App. Bedankt om deze moeite te doen!