Iyengar Yoga - Level 2

Yoga on Call Zuid
at 27/09/2021 20:15-21:45 o'clock (90 min)
Address: Oudescheldestraat 16, 9000 Gent
Price: 0.00 €

About

Reserveer of boek je plaats in deze les!

Reserveer: Je reserveert online tegen een kleine kost en betaalt de les in de studio met je Flexkaart (kartonnen beurtenkaart) die je nog hebt of je koopt een nieuwe ter plaatse (liefst contant want dat gaat het snelst, maar via app kan ook). Voor de prijzen: http://www.yoga-on-call.be/yoga#prijzen

Boek: Je boekt de les online met een Digikaart of Losse Les. Je plaats is verzekerd en de les reeds betaald. De beurt wordt automatisch 'afgeschreven' van je digitale beurtenkaart. Deze kun je raadplegen in je persoonlijke account van Eversports bij 'Producten en Memberships'.


Iyengar Yoga

Ideaal voor: mensen die houden van tijd nemen, aandacht hebben en precisie

In deze lessen blijf je langer in de houding en is er veel aandacht voor detail, precisie en symmetrie. We maken gebruik van steunelementen als blokken, dekens, bolsters, stoelen, riemen, muurtouwen, etc. Door precisiewerk is het tempo eerder traag, maar niettemin krachtig en energetisch!

Check onze niveau's! www.yoga-on-call.be/lessenrooster/levels


show more

Trainer

Eva Kamala
Eva Kamala doceert Iyengar Yoga bij YOC. Voor haar bio: http://yoga-on-call.be/team/evakamala

Cancellation conditions

Je kunt tot 2 uur voor aanvang van de les gratis annuleren via 'mijn boekingen' in je persoonlijke account van Eversports. Ben je te laat, dan ben je helaas je reserveringskost / boekingskost kwijt. Ook als je te laat bent, vragen we je om alsnog je 'plek vrij te geven' in ons systeem. Je maakt een andere yogi én ons hier heel blij mee! De 'plek vrij geven' functie is momenteel enkel beschikbaar via de App. Bedankt om deze moeite te doen!