Heart Yoga

JadeYoga.be
at 20/02/2023 19:15-20:30 o'clock (75 min)
City: Olmenstraat 26, 8800 Roeselare
Price: from 15.00 €
Online registration is not possible

Prices

15.00 €Single ticket  
75.00 € / monthJaarabonnement  
110.00 € / monthMaandabonnement  

About

Dit is yoga vanuit het hart waarbij een combinatie aan bod komt van hatha yoga en aschtanga yoga.

We richten ons op het vinden van een balans tussen het actieve en het passieve, inspanning en ontspanning, yin en yang.

Aan de hand van enerzijds verschillende yogahoudingen die zowel statisch als dynamisch tot uitdrukking zullen komen en anderzijds met een focus naar binnen gericht via onze ademhaling, gaan we op zoek naar het activeren van onze levensenergie, levenskracht en levensflow beide op lichamelijk en geestelijk niveau.

We leren lichaam en geest terug met elkaar te verbinden hetgeen ons in staat stelt om energieker, positiever en krachtiger in ons dagelijks leven te staan.

Wat heb je nodig?

Breng comfortabele kledij mee waarin je makkelijk kan bewegen. Alle materiaal is voorzien, maar heb je zelf een yogamatje dat je wil meebrengen, breng dit gerust mee. Kom zeker op tijd - de les start stipt. Iedereen is welkom, het maakt niet uit of je een beginner of een pro bent.

Is het je eerste keer bij JadeYoga.be? Kom 15 minuten voor de les start, zo kunnen we de tijd nemen om al je vragen te beantwoorden en je wegwijs te maken in de studio.

show more

Trainer

Els

Cancellation conditions

Kosteloos annuleren kan tot 12u voor aanvang van de les. Indien er later geannuleerd wordt, zal er geen terugbetaling plaatsvinden.