Yin/Restorative | ONLINE

Online stream
Yogaschool Noord
at 07/02/2023 20:15-21:15 o'clock (60 min)
Price: from 55.00 €
Online registration is not possible

Prices

55.00 € / monthABO LITE | 5 LESSEN PER MAAND  
65.00 € / monthABO SPECIAL | 1 JAAR ONBEPERKT YOGA  
75.00 € / monthABO STANDAARD | ONBEPERKT - VOOR EEN MAAND  

About

Yin yoga is een zachte, langzame, meditatieve vorm van yoga. Houdingen worden voor langere tijd vastgehouden, meestal 3-5 minuten, maar het kan zelfs nog langer. Hierdoor ontstaat er een (lichte) weerstand in de gebieden waarvoor de houding bedoeld is.
De spieren ontspannen zoveel mogelijk, mede met behulp van props om het lichaam te ondersteunen. Door deze lange duur en ontspanning treedt er effect op in de dieperliggende delen van het lichaam en wordt het bindweefsel gestimuleerd, dat zich bevindt rondom bv. spieren en gewrichten. Als je weer uit de houding komt is het tijd om na te voelen wat een houding met je lichaam gedaan heeft.

De houdingen leiden je naar je bewustzijn van gedachten, gevoelens, sensaties en acceptatie. Doordat je lang in de houdingen blijft, heb je de tijd om je mentale en emotionele weerstand te observeren en los te laten. Yin Yoga heeft een meditatief en rustgevend effect.

show more

Online stream

There is an online stream available for this activity. To participate, take the following steps:

  • This studio uses Zoom as their online streaming provider. Download the according app to your laptop, tablet or smartphone
  • Access to the online livestream is available 15 minutes before the start of the activity. Simply go to "My bookings" and click on "Join online stream now" to be redirected to the corresponding page
  • With some streaming providers (e.g. Zoom) it is possible for participants to see each other. However, it is theoretically possible to deactivate the camera function. The name you enter when entering the online meeting room is displayed to other participants. However, you can always change your name (e.g. only the initials). Please note: Individual rules for online participation may apply for each class or venue.

Trainer

Carina Dusseldorp
Jarenlang heb ik gestruggled met mezelf en ervaarde ik alles behalve inner peace. Ik moest continu meer meer meer van mezelf; mee in de ratrace van prestatie. Mijn pad verliep volgens plan, uit het boekje. Hotelschool in 4,5 jaar afgerond, pre-master en master Marketing erachteraan, bestuursjaar erbij en als ambitieuze starter mijn carrière beginnen in het bedrijfsleven. Heel hard werken, alles perfect willen doen, bang om te falen en geen nee durven zeggen. De balans was ver te zoeken.Ik was een wandelend hoofd, een human doing in plaats van een human being. Toen ik na 6 jaar op een gegeven moment niet meer kon en emotioneel uitgeput was, was het nodig om dingen anders te doen. Mijn 1e aanraking met yoga en meditatie op Bali heeft veel bij me los gemaakt. Ik leerde weer voelen en contact maken met mijn lichaam. Na meer verdieping en verschillende lessen te hebben gevolgd werd ik verliefd op Vinyasa en Yin yoga. De flow van Vinyasa brengt me door het contact met mijn adem in de zijn-staat, helemaal in het nu. De zachtheid van Yin biedt me volledige overgave en leert me om te gaan met alles wat zich aandient op dat moment en volledig te ontspannen. De yoga opleiding die ik volgde bij Yogaschool Noord kwam precies op het juiste moment in mijn leven en heeft me zoveel gebracht. Weer een stukje verdieping, nieuwe laagjes afgepeld, inzicht in wie ik echt diep van binnen ben. De reis terug naar mezelf was begonnen. Door yoga, mindfulness en energiewerk te integreren in mijn dagelijks leven heb ik mijn mindset veranderd, ben ik weer in contact met mijn intuïtie, leef ik vanuit vertrouwen en liefde en volg ik mijn eigen levenspad. Ik koos voor leven in plaats van overleven. Voor vertrouwen in plaats van wanhoop. Voor liefde in plaats van angst. In mijn lessen laat ik je in contact komen met jouw inner teacher door een mix van vrijheid, creativiteit en speelsheid. Om namo guru dev namo!

Cancellation conditions

Je kan tot 2 uur voor aanvang gratis online annuleren.