Ashtanga Yoga half primary

JadeYoga.be
at 22/02/2023 09:00-10:30 o'clock (90 min)
City: Olmenstraat 26, 8800 Roeselare
Price: from 15.00 €
Online registration is not possible

Prices

15.00 €Single ticket  
75.00 € / monthJaarabonnement  
110.00 € / monthMaandabonnement  

About

Ashtanga is de perfecte voorbereiding om dan verder te gaan naar de volledige eerste series van patanjali en is een mooie uitdaging voor yogis die net dat extra willen. Door ademhaling en asanas (poses) te combineren streven we in ashtanga naar een bewegingsmeditatie. Voor de atleten onder ons is dit een aanvulling op de dagelijkse workout. In ashtanga worden juist die spieren versterkt die je niet dagelijks gebruikt en stretchen we de verkorte spieren voor een evenwichtig lichaam en minder blessures. Deze lessen zijn zowel voor beginners als gevorderden, de poses worden aangepast aan je kunnen.

Wat heb je nodig?

Breng comfortabele kledij mee waarin je makkelijk kan bewegen. Alle materiaal is voorzien, maar heb je zelf een yogamatje dat je wil meebrengen, breng dit gerust mee. Kom zeker op tijd - de les start stipt. Iedereen is welkom, het maakt niet uit of je een beginner of een pro bent.

Is het je eerste keer bij JadeYoga.be? Kom 15 minuten voor de les start, zo kunnen we de tijd nemen om al je vragen te beantwoorden en je wegwijs te maken in de studio.

Deze les gaat door bij een minimum van 3 inschrijvingen 2 uur voor de les start. Indien de les van onze kant geannuleerd wordt, wordt er geen betaling doorgevoerd en krijg je de beurt terug.

show more

Trainer

Jade

Cancellation conditions

Kosteloos annuleren kan tot 12u voor aanvang van de les. Indien jij later annuleert, zal er geen terugbetaling plaatsvinden.