Long Sunday Morning Yin Yoga

Yoga on Call Zuid
at 27/11/2022 10:30-12:30 o'clock (120 min)
Address: Oudescheldestraat 16, 9000 Gent
Price: 25.00 €
Class is fully booked

Prices

25.00 €Single ticket  

About

Eindelijk een gelegenheid waarbij je je 2 volle uren kan onderdompelen in de chille wereld van het yinnen. Mathieu zorgt tijdens deze twee uur durende les voor een reeks ontspannende houdingen, enkele filosofische quotes en een achtergrondmuziekje. Deze les werkt als een beschermend dekentje voor iedereen die een versnelling (of vier) wil terugschakelen.


Deze lange les kun je volgen voor 2 beurten op je kaart (Flex of Digi) of je betaalt 25 euro voor een losse deelname. De les gaat door vanaf 8 deelnemers, door je plaats te boeken/reserveren laat je ons zien dat je komt. Zie je last minute vrije plaatsen? Dan ben je vrij om gewoon te komen!

Reserveer of boek je plaats online: 

Reserveer: Je reserveert online tegen een kleine kost en betaalt de les in de studio met je Flexkaart (kartonnen beurtenkaart) die je nog hebt of je koopt een nieuwe ter plaatse. Voor de prijzen: http://www.yoga-on-call.be/yoga#prijzen

Boek: Je boekt de les online met een Digikaart of Losse Les. Je plaats is verzekerd en de les reeds betaald. De beurt wordt automatisch 'afgeschreven' van je digitale beurtenkaart. Deze kun je raadplegen in je persoonlijke account van Eversports bij 'Producten en Memberships'.


Vinyasa & Yin Yoga

Ideaal voor: mensen die houden een van dynamische, creatieve yogareeks afgewisseld met diepere stretches en de deugd van geduld willen oefenen

In deze lessen maken we een combinatie van Vinyasa & Yin Yoga! Yin & Yang dus! We putten uit een breed scala van Asana (houdingen) om de lessen te variëren en alle delen van het lichaam aan te spreken. Geen twee lessen zijn hetzelfde, dus laat je telkens verrassen!

Check onze niveau's! www.yoga-on-call.be/lessenrooster/levels


show more

Trainer

Mathieu
Mathieu doceert Vinyasa Yoga en Yin Yoga bij YOC. Zijn biografie vind je op onze website www.yoga-on-call.be.

Cancellation conditions

Je kunt tot 2 uur voor aanvang van de les gratis annuleren via 'mijn boekingen' in je persoonlijke account van Eversports. Ben je te laat, dan ben je helaas je reserveringskost / boekingskost kwijt. Ook als je te laat bent, vragen we je om alsnog je 'plek vrij te geven' in ons systeem. Je maakt een andere yogi én ons hier heel blij mee! De 'plek vrij geven' functie is momenteel enkel beschikbaar via de App. Bedankt om deze moeite te doen!