Kids Yoga - No Level

Yoga on Call Zuid
at 11/09/2021 11:00-12:00 o'clock (60 min)
Address: Oudescheldestraat 16, 9000 Gent
Price: 0.00 €
Online registration is not possible

About

Om je kind (eren) in te schrijven voor deze lessen, maak je eerst een familieaccount aan waarbij je je kind toevoegt.

Kom je de eerste maal naar de Kids Yoga? Dan heb je recht op een proefles aan 5 euro. Deze optie kun je aanvinken bij het afrekenen van je winkelwagentje.

Vind je kind de lessen leuk? Koop dan voor de volgende keer online een 5-beurten Kids Yoga Digikaart aan 50 euro. Met deze digitale beurtenkaart boek je de lessen Kids Yoga naar keuze, je plaats is telkens verzekerd. Liever per losse les? Dat kan ook voor 12 euro.


Kids Yoga

Ideaal voor: kinderen tussen 6 en 12 jaar oud

Yoga voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. De verschillende oefeningen vergroten en verfijnen de verbeeldingskracht, het inlevingsvermogen en het lichaamsbesef. De spieren en gewrichten worden soepel en sterk en door spelend op ontdekking te gaan worden ook alle zintuigen geprikkeld. Op zaterdag kunnen paps of mams gelijktijdig deelnemen aan de les Vinyasa Yoga!

Check onze niveau's! www.yoga-on-call.be/lessenrooster/levels


show more

Teacher

Mandy
Mandy doceert Kinder- en Kleuter Yoga bij YOC. Voor haar bio: http://yoga-on-call.be/team/mandy

Cancellation conditions

Je kunt tot 2 uur voor aanvang van de les gratis annuleren via 'mijn boekingen' in je persoonlijke account van Eversports. Ben je te laat, dan ben je helaas je reserveringskost / boekingskost kwijt. Ook als je te laat bent, vragen we je om alsnog je 'plek vrij te geven' in ons systeem. Je maakt een andere yogi én ons hier heel blij mee! De 'plek vrij geven' functie is momenteel enkel beschikbaar via de App. Bedankt om deze moeite te doen!